Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay cityi ne yapacan yav kazanacağını kazandın zaten orda. Exten next olmaz gel buraya kral olursun

kolpa. haberin sayfasına gittim.Öyle birşey yazmıyor. Google translate'e göre böyle.

Gündoğan'ın olası ayrılışı Barça'nın Dani Olmo'yu kaydetmesine olanak tanıyacak . Katalan orta saha oyuncusunun gelişi tam olarak '10' pozisyonunda bir 'fazla rezervasyon' yarattı . Olmo'nun kendisi, Fermín, Pedri ve Kasım ayında geri dönen Gavi, Gündo'nun rakibi. Valencia'ya karşı oynayan Raphinha bile Lewandowski'nin arkasında çengel pozisyonda oynadı. Galatasaray'da forma giyme seçeneği de oyuncu ortamının yönettiği alternatiflerden biri.

Kimse kusura bakmasın ama Sara'ya 18 milyon € verdikten sonra Torreira'nın yanında kullanacaksak sıkıntı büyük. Üstüne bir de İlkay alırsak hem Sara'ya yazık olur hem de verdiğimiz bonservise. İkisi bizim için çok fazla lüks olur.

Sara'nın performansı ile ilgili bir yorum yapmam için 10 maç geçmesi lazım ama adamın oyun profilini anlamak için 10 maç beklemeye gerek yok. Kaldı ki Brezilya döneminden bildiğim bir oyuncu ve o zamanlarda adam o bölgenin adamı değildi. İngiltere'ye geçtikten sonra izlemedim belki profili değişmiştir ama bizde oynadığı süre içinde o ışığı veya değişimi ben görmedim.

3 senedir Torreira'nın yanına uygun bir adam koyamıyorsak bu yönetim, hoca ve scout ekibi hepsi sınıfta kalmıştır. Hocayı seviyorum yani milletin salladığı gibi ezbere bir yerden konuşmamaya çalışıyorum ama Sergio'yu denedikten sonra Sara tarzı profil alınmasını hoca da onayladığına göre artık yönetim dışında buradaki en büyük problemlerden birinin de hocanın tercihleri olduğunu anlıyorum maalesef. Bu durum bence artık ortada ve çok üzücü bir durum. Hoca için kurduğumuz hayalleri biraz baltalayıp ümit kırıyor.

Son düzenleme:
Bu uzun oynama işini biz sadece Konya maçında yapmadık mı? Normalde ne kadar baskı yersek yiyelim uzun topla çıkmıyoruz biz.

geçen sene de vardı maalesef

ben özellikle takımın orta saha merkezden kısa ver kaçlarla rakibi dediği hiç bir an hatırlamıyorum mesela

ama başka artılarımız ile bunu örttük

İlkay bir şekilde transfer edilirse orta saha ağırlıklı bir takım oluruz, pas trafiği efektif hale gelir vs. Bu da sevgili Okan Hocamızı bozar, o yüzden de istemezse şaşırmam; orta saha da neymiş? Ya da merkezi Torreira-İlkay yapmaya kalkışabilir! Olmaz bu iş...
Biz geçen yıldaki gibi aşırı press yapmıyoruz. Okan hoca bu yıl takımı bayağı geniş alana yayıyor. En azından son iki lig maçında bunu gördüm. Bu sistemde pas kalitesi çok önemli. O yüzden İlkay tamda bu rol için biçilmiş kaftan. Ayrıca hiçte statik oyuncu değil. Gerekirse çok rahat ikili mücadelede goriyor

Tamamda kendin diyorsun, o zaman Barca secenegi vardi onunde simdi Barca'dan ayrilacak. Olmaz diyemeyiz bu durumda.
Şimdide tek seçenek araplar değilki GS (istanbul), Muhtemel ingiltere (manchester) falan var. O zaman ki gibi yaşayacagı yeride seçebilir.

Paket açılmadı diyip 17’ye geri gönderelim diye düşünüyorum.

Faydalı olacağına inanmıyorum açıkçası
Canlı izleyen biri olarak maalesef Konya maçındaki görüntüsü bu yorumu doğruluyor fakat tek maç ile elenebilecek bir oyuncu kesinlikle değil. Hatay maçının ilk 10 dksında çok beğenmiştim. Atakları hep o yönlendirmişti. Sonraki dakilarda çok pasif kaldı.

Konya maçında ilk yarıda en çok koşan oyuncu olmasına da şaşırdım açıkçası.

İlkay-Bonservissiz
Goretzka- Kiralık (Zorunlu Opsiyon)
Kristiansen-Kiralık

Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Kristiansen
Torreira
İlkay
Goretzka
Barış
Kerem /Mertens
İcardi
1724075511935.webp

1724075636234.webp

Biz geçen yıldaki gibi aşırı press yapmıyoruz. Okan hoca bu yıl takımı bayağı geniş alana yayıyor. En azından son iki lig maçında bunu gördüm. Bu sistemde pas kalitesi çok önemli. O yüzden İlkay tamda bu rol için biçilmiş kaftan. Ayrıca hiçte statik oyuncu değil. Gerekirse çok rahat ikili mücadelede goriyor
Torreira-İlkay olur diyorsun yani? Mertens' in yedeği olarak Batshuayi' yi mimlemiş bile; 4-3-3 filan düşünmüyordur hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt