Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuper ismini 4-5 gün önce saç söylemişti. demek bu adama gidiyor tüm isimler

de cuyper savunması patates bir ağabeye benziyor geçen yenildikleri genk maçından birkaç pozisyona baktım da

Belçika ligi aşırı dandik oradan savunma oyuncusu almak pek akla mantığa sığmıyor

yok mu mallorcanın sol beki gibi bir güney amerikalı kardeşim avrupalı standart yetenekteki beyaz çocuklara gidip duruyoruz

Defansif sol bek alın be yeter da

şöyle ki benim senaryoda taşınacak oyuncu maksimum 2 olur ki bunlar da icarsi ve yarım ilkay yarım sara

bekler jelert ve sağlam güçlü sol bek

kanatlar kerem ve barış
Bilmiyorum ama İlkay, Mertens kadar bizim oyuna cuk oturur mu? emin değilim. Mertens o yaşına rağmen hala takımda taşınması gereken oyuncular arasına girmedi ama İlkay'ı en son Almanya Milli Takımında izledim. Pek o ışığı alamadım City'deki gibi değildi. Tabi bunda oynadığı takımın (Barça ve Milli Takım) ve o takımı çalıştıran hocanın da payı büyük fakat temposunu kaybettiği de bir gerçek onu görmek lazım. Yoksa Zaha'da düştüğümüz yanlışa yine düşebiliriz.

Yutuba girdim bjkli fbli videoları var. Menajeri bir yere çakmak istiyor gibi.

Brugge dan topcu almak kolay degil

Alinir da herhangi bir indirim falan olmaz fiyat neyse odur

Pazarlik masasina oturulacak bir kulup degil

Her şeyi geçelim kimi alsak artı değer katamıyor takıma, çoğu geriye gidiyor bunu çözmek için de yapısal değişiklikler lazım.

denemiyor ki hiçbirşey denemiyor

bir kalup tutturmuş gidiyor

ligde iş görüyor kaliteli ayaklar bu kalını taşıyor

denk takımlar çözdü işi delik deşik ettiler kalıbını hala akıllanmıyor

ligi yeterli görüyor

denese bizde görsek başka birşey denediğini kimse birşey demez ama inat hiçbirşey denemiyor

ve futbola karşı tembelleştiğini sezinliyorum özel hayatından dolayı

Okan hoca hem press futbolu oynatmak isteyip hem statik oyuncu yığıyor takıma neden?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

denemiyor ki hiçbirşey denemiyor

bir kalup tutturmuş gidiyor

ligde iş görüyor kaliteli ayaklar bu kalını taşıyor

denk takımlar çözdü işi delik deşik ettiler kalıbını hala akıllanmıyor

ligi yeterli görüyor

denese bizde görsek başka birşey denediğini kimse birşey demez ama inat hiçbirşey denemiyor

ve futbola karşı tembelleştiğini sezinliyorum özel hayatından dolayı

İstedi aslında, futbolunu degistirmek istedi, bu yüzden de ziyech zaha gibi daha çok set oyunu oyuncuları aldırdı ama olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt