Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye yav bir sürü yer yazıyor. Ilk o gavat yazmış farketmedim.
Bilmiyorum ama İlkay, Mertens kadar bizim oyuna cuk oturur mu? emin değilim. Mertens o yaşına rağmen hala takımda taşınması gereken oyuncular arasına girmedi ama İlkay'ı en son Almanya Milli Takımında izledim. Pek o ışığı alamadım City'deki gibi değildi. Tabi bunda oynadığı takımın (Barça ve Milli Takım) ve o takımı çalıştıran hocanın da payı büyük fakat temposunu kaybettiği de bir gerçek onu görmek lazım. Yoksa Zaha'da düştüğümüz yanlışa yine düşebiliriz.şöyle ki benim senaryoda taşınacak oyuncu maksimum 2 olur ki bunlar da icarsi ve yarım ilkay yarım sara
bekler jelert ve sağlam güçlü sol bek
kanatlar kerem ve barış
Hucumcu sol bek, topla gidebilen ozellikleri var. Defansif acidan cok iyidir diyemem.nasıl topçu
Her şeyi geçelim kimi alsak artı değer katamıyor takıma, çoğu geriye gidiyor bunu çözmek için de yapısal değişiklikler lazım.
Sormaaa sormaaaaaDe cuyper nerden çıktı birden
Hucumcu sol bek, topla gidebilen ozellikleri var. Defansif acidan cok iyidir diyemem.
Hoca illa hucumcu olacak diyormus.yine yanlış profil mi
denemiyor ki hiçbirşey denemiyor
bir kalup tutturmuş gidiyor
ligde iş görüyor kaliteli ayaklar bu kalını taşıyor
denk takımlar çözdü işi delik deşik ettiler kalıbını hala akıllanmıyor
ligi yeterli görüyor
denese bizde görsek başka birşey denediğini kimse birşey demez ama inat hiçbirşey denemiyor
ve futbola karşı tembelleştiğini sezinliyorum özel hayatından dolayı