Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka takımın daha fazla para vermesiyle rnktaş. @Doruk Ata TANRIVERDİ konularına benzeyecek ama sana bi soru: sana 10 mil euro para verseler ve 2 yıl GaLatasarayı tutma, destekleme deseler cevabın ne olurdu?
GS kaç para veriyor desteklemesi için? Sonuçta İlkay, GS'de bedavaya oynamayacak. 2 yılda GS desteklemen için 8 veriyor iken 10 verdiler diye GS'yi desteklememek için o rakamı mı tercih edersin?

Ben Jelert'in düz bir oyuncu olduğunu pek düşünmüyorum. Mariano falan değil tabi ki ama top taşıma kabiliyeti ve pas konusunda iyi olacağını düşünüyorum kendisinin.
Teknik kapasitesi pek ortalama ustu sayilmaz, o yuzden solbeke hem biraz daha fizikli ama ayni zamanda biraz daha kivrak ve ayagi temiz birini istiyorum. Zaten oyle biri de gerekiyor bize aslinda. Iki bek birbirine benzememeli demek istiyorum. Latin kokenli oyuncular da ayni zaman biraz daha coskulu ve saha icinde atesli olur, agresiflik konusunda bunlar da onemli kriterler. Oyuncu alirken bunlarin hepsine dikkat etmeliyiz.

GS kaç para veriyor desteklemesi için? Sonuçta İlkay, GS'de bedavaya oynamayacak. 2 yılda GS desteklemen için 8 veriyor iken 10 verdiler diye GS'yi desteklememek için o rakamı mı tercih edersin?
Gözleri doymaz hocam, kendi planları programları vardır onların da.

Teknik kapasitesi pek ortalama ustu sayilmaz, o yuzden solbeke hem biraz daha fizikli ama ayni zamanda biraz daha kivrak ve ayagi temiz birini istiyorum. Zaten oyle biri de gerekiyor bize aslinda. Iki bek birbirine benzememeli demek istiyorum. Latin kokenli oyuncular da ayni zaman biraz daha coskulu ve saha icinde atesli olur, agresiflik konusunda bunlar da onemli kriterler. Oyuncu alirken bunlarin hepsine dikkat etmeliyiz.
Hem fizikli hem kıvrak sol bek bulmak zor o yüzden benim sol bekte önceliğim fizik olarak üstün, hızlı ve hava toplarında iyi bir oyuncu olması.

Abi ya kusura bakma da sen işte burada bence yanlış yapıyorsun ve o yüzden tepki çekiyorsun.

Oyun için dediklerin okey ama özel hayatını karıştırıp varsayımlar üzerinden hocaya eleştiri değil saldırı yapınca tepki geliyor. Yanlış anlama herkesin bir söylem tarzı vardır ama oralara girmeden ve aşağılamadan yapsan ben aldığın tepkilerin azalacağına inanıyorum.

Mesela yukarıdaki mesajda çok güzel oyun ile ilgili eleştirini yapmışsın ama sonuna özel hayatından bir varsayım ekleyince bence yukarıda yaptığın eleştirileri itibarsızlaştırmış oluyorsun.

nurullah allahını seversen futbola karşı tembelleştiğini sezinliyorum özel hayatından dolayının neresi bel altı?????!

fatih hocada tembelleşti onuda eleştirdik sonra ortaya çıktı kı sezon içinde 20 küsğr kere bodruma gitmiş

galatasaraya zarar veriyorsa eleştirimi yaparım buradı dingonun ahırı değil!

bjk maçından önce verdi negatifi yok kötü stad yok iyi oyun beklemeyin diye daha 20. saniye negatifliği sahaya etki etti
yetmedi maç içinde panik yapıp sıçtı batırdı rezil etti kulubü!!!!!

ziraatdan eleniyoruz aslında iyi oldu lige odaklanırız diyor

avrupadan eleniyoruz yine aynı şeyi söylüyor!

bu ne arkadaş bu tembellikdir

bunun nesini eleştirmeyeceğiz!

*dorgu tam cukluk

Abi *dorguyu en baştan istiyorum ben herkez locko derinde dorgu diyordum ama pahalı adam galloda iyi topçu tam değeri düşün defansı sağlam hırçın agresif bi adam
*bu dorgu - lecce mac basligi, mac oncesi ozellikle belirttigim yeteneklerden.
daha 19 yasinda . *listemden olmasindan mutevellit serie a ozelinde gelisimini ayri bi merak ettigin versatile ,potansiyelli genc yeteneklerden.

lecce italya ozelinde dogru adreslerden. scout babinda.

saygi ve selamlar.

Hem fizikli hem kıvrak sol bek bulmak zor o yüzden benim sol bekte önceliğim fizik olarak üstün, hızlı ve hava toplarında iyi bir oyuncu olması.
Gecen gun vardi oyle bir bek ama Araplar bizden cok once davraniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt