Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mendy den İlkay transferine geçmişiz hocaya yönetime kızıyoruz ama taraftar olarak bizde firsat transferi görünce dayanamıyoruz.
Peki şu ana kadar bedava alıp bizde iş yapan oyuncu oldu mu yada ucuza aldık satacağız dedikten sonra alıp oynatıp değerlendirip satabildigimiz.
Ndonbeke kiraladık patladı
Zaniolo aldık satacağız dedik her sene kiralık
Ziyesch hala soru işareti
Sacha boey aldık tuttu sattık o kadar
Herhangi birinden İlkay'a geçilebilir açıkçası bunda bir sorun görmüyorum. Etrafına takım kurulacak kapasitede bir oyuncu. Düşüşe geçen Mesut Özil ile falan kesinlikle kıyaslanmamalı.

Ben Hagi'ye en yakın potansiyel olarak görüyorum. Takımımızda çok sağlam bir forvet ve potansiyel bir kadro varken İlkay her türlü zorlanmalı.

Eğer Sara bu iki maç gördüğümüz gibi mücadeleden uzak kalacak bir adamsa onun yerine keşke başka biri gelse derdim. Ama o iş geçti maalesef.

Sara X Torreira X Gundogan olur mu bilmiyorum ama sanki biraz yumusak kaliyorlar.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

İlkay da gelirse iyice los galacticos oluyoruz realde bu kadar yıldız yok

Bu kadroyu anca fatih terim kaldırır

İmparatorcular olarak kaç kişiyiz

Suyun karşısındaki yavşaklar dünyanın parasını verip transfer yapmadı mı? Kabaca - 50 Milyon euro larda olmaları lazım. Daha satış da yapmadılar...

Hangi harcama limitine göre İlkay ı alırlar falan deniyor.. Biri yeşillendirebilir mi ?

Suyun karşısındaki yavşaklar dünyanın parasını verip transfer yapmadı mı? Kabaca - 50 Milyon euro larda olmaları lazım. Daha satış da yapmadılar...

Hangi harcama limitine göre İlkay ı alırlar falan deniyor.. Biri yeşillendirebilir mi ?
Ferdi'nin satışına göre öyle konuşuyor olabilirler zaten gidecek Ferdi büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt