Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara 10 numara oynasin iste forvet arkasi, mertens de hamle oyuncusu, son sezonu zaten, saglam bi 6/8 alsak cok sey cözülecek, tabii bide kanat lazim seri calimci

Lan beceriksiz yönetim belli ki sol bek bulamadı o yüzden bu tercihe yöneldi hoca.

Oyuncuların gitmesi dert değil ama bunu ağustos ortasında yapmak biraz risk.Çok zaman kalmıyor çünkü

Apo ile Kerem kalmalı bu saatten sonra bunların yerine geleceklerden hayır gelmez

Biz burada okan buruga oyuncu sectirmeyin kac haftadir bagiriyoruz.Gelmisler transferi hocadan habersiz yapiliyor diyorlar.Kaniti çikti ortaya.10m harcattirdin aninda bunu istemiyorum diyebiliyorsun ne güzel ne güzel.Pep guardialo gibi istekleri var.

Lan gece gündüz ortalama 1000 ziyaretçi var , scoutlugu biz yapıyoz elaleme , keşke bizimkilerde okuyup feyz alsa biraz

Okan buruk boşuna yonetimi korumuyor.Ne yapsin 30m euro harcatip 2 gün sonra ben bunlari begenmedim diyebilecek baska yonetim var midir?

Yangını harlayın artık, sabır kalmadı
14573.jpg

Lig başlamış 2 gün sonra 2ci maçımız var hemen sonrası CL , şimdimi aklınıza geldi şampiyon kadrodan , Kerem Abdul Zahayi yollamak

adam daha maça çıkmadan samiyenhaber yüzünden gömüldü bekleyelim bir herhalde hoca scoutlar falan sizin kadar anlıyorlardır futboldan

adam daha maça çıkmadan samiyenhaber yüzünden gömüldü bekleyelim bir herhalde hoca scoutlar falan sizin kadar anlıyorlardır futboldan
biz de öyle temenni ediyoruz da hiç öyle davranmıyorlar. 2 defa üst üste savunması zayıf 3 lü savunma kanat sol beki alma hatasını bu forumdan kimse yapmaz mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt