Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onda bayram ettik hepimiz yanıldık tamam da gidip üstüne savunma yapmayı bilmeyen aynı defolara sahip başka bir beki bulmayı nasıl başardılar. 1 defa yaparsan hata 2 defa yaparsan başka birşey olur
jelert konusunda bekleme taraftarıyım bir duyumcu sağ bek bakılıyor dedi diye yangın yapmamak lazım belkide bir renktaşımızın dediği gibi sol beke çekilir çünkü orda da oynamışlığı var

jelert konusunda bekleme taraftarıyım bir duyumcu sağ bek bakılıyor dedi diye yangın yapmamak lazım belkide bir renktaşımızın dediği gibi sol beke çekilir çünkü orda da oynamışlığı var
öyleyse o da ayrı iş bilmezlik. sağ beke adam alıp sol beke kaydırmak nasıl bir plansızlıktır. bakkal gibi yapıyorlar her işlerini. yazık bu kulübe

Forumda üstte böyle bir uyarı çıkıyor ve hiçbir konuya yazamıyorum, şifremi girince tekrar yazabiliyorum. 10 dakika sonra tekrar aynı uyarı çıkıyor
O nasil oluyor oyle? Ilk defa duydum boyle birseyi.

Yeni sifre istiyorsun zannettim, oyle sey varsa ozelden yaz bana hallederim.

Diger sey neden kaynakli bilmiyorum ama.

Neden 8 istiyoruz şu yüzden: ısıran,adam yiyen takımı ateşleyecek bir melo arıyoruz. Sara böyle bir topçu değil

yakında 8 numaraya aldıkları sarayı 10 numaraya koyup yeniden 8 numara aramaya da başlarlar.

Keşke öyle birşey yapsak alnından öperim Okan hocayı..Bizim şu an en acil ihtiyacimiz orta sahaya tempolu enerjik bir 8 .. Başka tek bir transfer yapmasalar razıyım köhne falan..Adam gibi 8 alamadığımız için herkes patır patır dokuluyor bizim sistemde bir Bekin siritmamasi için Boey gibi hayvanı birşey olması lazım..

Keşke öyle birşey yapsak alnından öperim Okan hocayı..Bizim şu an en acil ihtiyacimiz orta sahaya tempolu enerjik bir 8 .. Başka tek bir transfer yapmasalar razıyım köhne falan..Adam gibi 8 alamadığımız için herkes patır patır dokuluyor bizim sistemde bir Bekin siritmamasi için Boey gibi hayvanı birşey olması lazım..
o zaman neden gidip 18 milyona dediğin tarzda adam almadılar. adamlar sürekli bakkala ekmek almaya gidip bisküvi alarak dönüyor. bu nasıl bir kafa yapısıdır, amaç gs yi batırmaksa doğru yoldalar

o zaman neden gidip 18 milyona dediğin tarzda adam almadılar. adamlar sürekli bakkala ekmek almaya gidip bisküvi alarak dönüyor. bu nasıl bir kafa yapısıdır, amaç gs yi batırmaksa doğru yoldalar
4-3-3'e döneceksek yani böyle bir plan varsa ve Mertens artık yedek güç olacaksa zaten 1 orta saha daha lazım Torreira'yı ileride baskıda kullanacaksak 6 no olmalı bu. Bu sistemde devam etmek için Mertens'in muadilini bulamazsın çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt