Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.268
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle. U8 den beri yakın takibimde olan bir yetenek. 14 yaşındayken bizim Pep' e önermiştim, evet evet hani şu bildiğiniz kel olanı; ''Çoluk çocukla mı uğraşacağım abi?'' dedi hıyar. Sonrasında da muhtelif sebeplerle bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı. Artık tam zamanı; üç haneli rakamları görmezse şaşarım.carney chukwuemeka'yı en az 10 kere canlı izledim tam bizlik topcu
3 ligte mi ne fakir kante vardı bir tane herifin ten rengi dişında ortak ozelligi olmayan oda kim bilir nerede şimdi
Buldum
Ilk vukuatı bu degil ki , Herifin geçen sene evanderi bir anlatışı vardı brezilyanın en buyuk yetenegi falan bu dersin dinleyince mls e gitti herifOlm takıntı oldu bende biliyomusun ara ara mohamed victor diagnenin kariyere bakıyorum neler yapıyor diye. Bu herif ilk bu ismi spacete söylemişti göreceksin sanki messiyi keşfetmiş gibiydi

3 ligte mi ne fakir kante vardı bir tane herifin ten rengi dişında ortak ozelligi olmayan oda kim bilir nerede şimdi
Buldum
Lan sıraçhanı bi anlattı dedim aha biz kimi aldık. İlk 11de oynarsa şaşırmam falan diyorduIlk vukuatı bu degil ki , Herifin geçen sene evanderi bir anlatışı vardı brezilyanın en buyuk yetenegi falan bu dersin dinleyince mls e gitti herif![]()
Düşünsene bi bu sanchezle omuz omuza giriyorElemanın omuzlar bağırttı yav
"Fiziğine aldanmayın kalıbının adamı değildir" :dElemanın omuzlar bağırttı yav
Buldum
% 1 de olsa tutturduğu oluyor mudur acaba? Bunun yetenek keşifleri mi daha bomba, yoksa Zeki U. nun duyumları mı? diye bir sual geldi aklıma; işin içinden çık çıkabilirsen!..Ilk vukuatı bu degil ki , Herifin geçen sene evanderi bir anlatışı vardı brezilyanın en buyuk yetenegi falan bu dersin dinleyince mls e gitti herif![]()
kaçırsak da olur zaten anlamaları 1 sene sürer o sürede de iyi çıkarsa teşekkür ederler bize.Chelseaden bi ortasaha kiralayalım opslu, adamların geçen antremanını gördüm sivas temeltepe acemi birliği eğitimi gibi
kaçırsak da olur zaten anlamaları 1 sene sürer o sürede de iyi çıkarsa teşekkür ederler bize.
Adam beklere savunmacı istemiyor, ortasahaya savunmacı istemiyor, elinde olsa stoperleri bile hücumcu ister sanırım mihajlovic gibiÇağo diyor ki Köhn giderse De Cuyper gelecek gitmezse Jakobs gelecek
İkisi de hücumcu hedef ne 11 tane hücum ağırlıklı herifle sahaya çıkıp rakibi amansızca boğmak mı ne diyelim umarım gerçekleşir
Tutturuyor, hatta bu adamın ünlü olma sebebi 8 de kapanır 18 de sezonunda kimse tahmin edemezken çift haneli puan farkını kapatıp şampiyon olacağımızı tahmin etmesiydi A Spor'da% 1 de olsa tutturduğu oluyor mudur acaba? Bunun yetenek keşifleri mi daha bomba, yoksa Zeki U. nun duyumları mı? diye bir sual geldi aklıma; işin içinden çık çıkabilirsen!..
Vardır bir bildiği diyeceğiz o kadar kredisi varAdam beklere savunmacı istemiyor, ortasahaya savunmacı istemiyor, elinde olsa stoperleri bile hücumcu ister sanırım mihajlovic gibi
Bu kadar hücumcuyka kompakt bi oyun yapabilse aslında tamam ama o da yok. Patlarsak ağır patlayacağızVardır bir bildiği diyeceğiz o kadar kredisi var
Ha sahadaki netçe o yönde gerçekleşmezse o zaman başka şeyler konuşuruz