Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carney chukwuemeka'yı en az 10 kere canlı izledim tam bizlik topcu
Kesinlikle. U8 den beri yakın takibimde olan bir yetenek. 14 yaşındayken bizim Pep' e önermiştim, evet evet hani şu bildiğiniz kel olanı; ''Çoluk çocukla mı uğraşacağım abi?'' dedi hıyar. Sonrasında da muhtelif sebeplerle bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı. Artık tam zamanı; üç haneli rakamları görmezse şaşarım.

3 ligte mi ne fakir kante vardı bir tane herifin ten rengi dişında ortak ozelligi olmayan oda kim bilir nerede şimdi :asd:

Buldum :asd:

Olm takıntı oldu bende biliyomusun ara ara mohamed victor diagnenin kariyere bakıyorum neler yapıyor diye. Bu herif ilk bu ismi spacete söylemişti göreceksin sanki messiyi keşfetmiş gibiydi

Olm takıntı oldu bende biliyomusun ara ara mohamed victor diagnenin kariyere bakıyorum neler yapıyor diye. Bu herif ilk bu ismi spacete söylemişti göreceksin sanki messiyi keşfetmiş gibiydi
Ilk vukuatı bu degil ki , Herifin geçen sene evanderi bir anlatışı vardı brezilyanın en buyuk yetenegi falan bu dersin dinleyince mls e gitti herif :asd:

Muhtemelen Zaha'yı gönderip İlkay'ı alma planı yaptılar ama işler istenildiği gibi gitmedi.

3 ligte mi ne fakir kante vardı bir tane herifin ten rengi dişında ortak ozelligi olmayan oda kim bilir nerede şimdi :asd:

Buldum :asd:

Zuhahahaha

Videonun müziği de, Aziz Yıldırım'ın Fb Tv'de böyle yaptığı tesisleri anlattığı uyduruk programlarda arkada çalan müzikler var ya aynı öyle :dddd

Son düzenleme:
Ilk vukuatı bu degil ki , Herifin geçen sene evanderi bir anlatışı vardı brezilyanın en buyuk yetenegi falan bu dersin dinleyince mls e gitti herif :asd:
% 1 de olsa tutturduğu oluyor mudur acaba? Bunun yetenek keşifleri mi daha bomba, yoksa Zeki U. nun duyumları mı? diye bir sual geldi aklıma; işin içinden çık çıkabilirsen!..

1724112446529.webp

Çağo diyor ki Köhn giderse De Cuyper gelecek gitmezse Jakobs gelecek

İkisi de hücumcu hedef ne 11 tane hücum ağırlıklı herifle sahaya çıkıp rakibi amansızca boğmak mı ne diyelim umarım gerçekleşir

Çağo diyor ki Köhn giderse De Cuyper gelecek gitmezse Jakobs gelecek

İkisi de hücumcu hedef ne 11 tane hücum ağırlıklı herifle sahaya çıkıp rakibi amansızca boğmak mı ne diyelim umarım gerçekleşir
Adam beklere savunmacı istemiyor, ortasahaya savunmacı istemiyor, elinde olsa stoperleri bile hücumcu ister sanırım mihajlovic gibi

% 1 de olsa tutturduğu oluyor mudur acaba? Bunun yetenek keşifleri mi daha bomba, yoksa Zeki U. nun duyumları mı? diye bir sual geldi aklıma; işin içinden çık çıkabilirsen!..
Tutturuyor, hatta bu adamın ünlü olma sebebi 8 de kapanır 18 de sezonunda kimse tahmin edemezken çift haneli puan farkını kapatıp şampiyon olacağımızı tahmin etmesiydi A Spor'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt