GSCimbom
Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv
Furkan Korkmaz

Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv Sayfa 332

Furkan Korkmaz ·

Cevap
9,7K
Okunma
553,5K
Sayfa
332/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri 3 aydır her hafta şampiyon kadroyu koruyoruz, diğeri, kadro çok geniş, dengeyi bozmak istemiyoruz diyor, yani bunun tercümesi , fırsat falan çıkacağı yok , çıksa da beceremiyoruz , parada harcamak istemiyoruz ,
Umarım ben yanlış anlamışımdır

Ne kadar iyimser bir post 🤓
Amrabat'ın taliplisi azaldı.Manchester United Ugarte'yi almaya çalışıyo Psg'den.Arabistan takımları da yıldız 1 oyuncu olmadığı için çok fazla maaş vermiyo verse direk o tarafa gider.Haberlere göre bizle de Fb ilgileniyo. Oyuncu da Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı istediği için bizi bekliyo olabilir.Eğer Şampiyonlar Ligi için Torreira-Gabriel Sara 2lisi yeterli gözüküyosa Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i falan filan çekeceğimiz için farklı yenilgileri şimdiden kabul edelim :D Şu Beşiktaş'a karşı ayakta durmaya zorlanan 1 takım hazırlayan hoca varken bu kadar da risk alınmaz diye tahmine diyom ben Gökhan abi yav :D
kimseyi almayacağız kanks yaw :D
Yapılır transferler bu sene Şampiyonlar Ligi'ne gidip transferler yapılmazsa taraftarlar tepki gösterir..

Amrabat'ın taliplisi azaldı.Manchester United Ugarte'yi almaya çalışıyo Psg'den.Arabistan takımları da yıldız 1 oyuncu olmadığı için çok fazla maaş vermiyo verse direk o tarafa gider.Haberlere göre bizle de Fb ilgileniyo. Oyuncu da Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı istediği için bizi bekliyo olabilir.Eğer Şampiyonlar Ligi için Torreira-Gabriel Sara 2lisi yeterli gözüküyosa Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i falan filan çekeceğimiz için farklı yenilgileri şimdiden kabul edelim :D Şu Beşiktaş'a karşı ayakta durmaya zorlanan 1 takım hazırlayan hoca varken bu kadar da risk alınmaz diye tahmine diyom ben Gökhan abi yav :D

Yapılır transferler bu sene Şampiyonlar Ligi'ne gidip transferler yapılmazsa taraftarlar tepki gösterir..

Amrabat'ın taliplisi azaldı.Manchester United Ugarte'yi almaya çalışıyo Psg'den.Arabistan takımları da yıldız 1 oyuncu olmadığı için çok fazla maaş vermiyo verse direk o tarafa gider.Haberlere göre bizle de Fb ilgileniyo_Oyuncu da Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı istediği için bizi bekliyo olabilir.Eğer Şampiyonlar Ligi için Torreira-Gabriel Sara 2lisi yeterli gözüküyosa Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i falan filan çekeceğimiz için farklı yenilgileri şimdiden kabul edelim :D Şu Beşiktaş'a karşı ayakta durmaya zorlanan 1 takım hazırlayan hoca varken bu kadar da risk alınmaz diye tahmine diyom ben Gökhan abi yav :D

Kiralık vermezler Amrabati diye tahmin ediyorum, kiralık 😵yuncu bakılır yüksek ihtimal reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt