Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heryere dil atılmaz, sezon başladı etrafında dönüp duran kadınlardan da uzak durması lazım

dursun resmen transferi kapattık demiş.

allah yardımcımız olsun.

bir tane sol bek ile (o da soru işaretli) sezona giriyoruz.

Lan her hafta sanki organize bı şekilde hadi bugün çıkıp biraz taraftarla dalga geçip kızdıralım diyorlar

Şampiyonlar Ligi'ne gidersek Amrabat'ı alacağımızı tahmin ediyom.Sara'ya o kadar bonservis verildi 10 Numara'da kullanılır büyük ihtimalle.Orta sahada da Torreira-Amrabat ile takılırız..
yaz başı kesinlikle karşıydım - şu an bu ihtimale OK yim bu yönetimle.

Biri 3 aydır her hafta şampiyon kadroyu koruyoruz, diğeri, kadro çok geniş, dengeyi bozmak istemiyoruz diyor, yani bunun tercümesi , fırsat falan çıkacağı yok , çıksa da beceremiyoruz , parada harcamak istemiyoruz ,
Umarım ben yanlış anlamışımdır

Ne kadar iyimser bir post 🤓
Amrabat'ın taliplisi azaldı.Manchester United Ugarte'yi almaya çalışıyo Psg'den.Arabistan takımları da yıldız 1 oyuncu olmadığı için çok fazla maaş vermiyo verse direk o tarafa gider.Haberlere göre bizle de Fb ilgileniyo. Oyuncu da Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı istediği için bizi bekliyo olabilir.Eğer Şampiyonlar Ligi için Torreira-Gabriel Sara 2lisi yeterli gözüküyosa Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i falan filan çekeceğimiz için farklı yenilgileri şimdiden kabul edelim :D Şu Beşiktaş'a karşı ayakta durmaya zorlanan 1 takım hazırlayan hoca varken bu kadar da risk alınmaz diye tahmine diyom ben Gökhan abi yav :D
kimseyi almayacağız kanks yaw :D
Yapılır transferler bu sene Şampiyonlar Ligi'ne gidip transferler yapılmazsa taraftarlar tepki gösterir..

Amrabat'ın taliplisi azaldı.Manchester United Ugarte'yi almaya çalışıyo Psg'den.Arabistan takımları da yıldız 1 oyuncu olmadığı için çok fazla maaş vermiyo verse direk o tarafa gider.Haberlere göre bizle de Fb ilgileniyo. Oyuncu da Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı istediği için bizi bekliyo olabilir.Eğer Şampiyonlar Ligi için Torreira-Gabriel Sara 2lisi yeterli gözüküyosa Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i falan filan çekeceğimiz için farklı yenilgileri şimdiden kabul edelim :D Şu Beşiktaş'a karşı ayakta durmaya zorlanan 1 takım hazırlayan hoca varken bu kadar da risk alınmaz diye tahmine diyom ben Gökhan abi yav :D

Yapılır transferler bu sene Şampiyonlar Ligi'ne gidip transferler yapılmazsa taraftarlar tepki gösterir..

Amrabat'ın taliplisi azaldı.Manchester United Ugarte'yi almaya çalışıyo Psg'den.Arabistan takımları da yıldız 1 oyuncu olmadığı için çok fazla maaş vermiyo verse direk o tarafa gider.Haberlere göre bizle de Fb ilgileniyo_Oyuncu da Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı istediği için bizi bekliyo olabilir.Eğer Şampiyonlar Ligi için Torreira-Gabriel Sara 2lisi yeterli gözüküyosa Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i falan filan çekeceğimiz için farklı yenilgileri şimdiden kabul edelim :D Şu Beşiktaş'a karşı ayakta durmaya zorlanan 1 takım hazırlayan hoca varken bu kadar da risk alınmaz diye tahmine diyom ben Gökhan abi yav :D

Kiralık vermezler Amrabati diye tahmin ediyorum, kiralık 😵yuncu bakılır yüksek ihtimal reis

bu arada amrabat gerçekten bunların alabileceği bir oyuncu. belki de maximumu. abisi ile falan iletişime geçerler. topçu da arap sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt