Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.041
- 101.268
- 5.238
lan 30 u bu sene harcadın. daha aldığın adamlar toplamda 5 maç bile oynamadı, hatta takım bile toplamda 5 maç bile oynamadı daha. Önüne gelene sallamak hoşuna giden bir şeyse söyle. onu bilerek geçeyim seni.Olm 4 m luk maaşla denememi yapılır dedim
Kim dedin
Domb dedim
Sonra lafı çevirdin mecbur kaldık fln,iddian 4 maaşa deneme yapılmadığıydı şu 1
Td okan ama transferle alakası yok he,lan tdnin transferle alakası yok ama 30 harcamışsın bu nasıl iş,buna senin gibi saflar dışında kim inanır şu 2
Sefer konusuna sakat ve bitik değilse iyi transfer olur diye yazmıştım çünkü aradığımız profildi biraz daha kapsamlı baksaydın keşke yazdıklarıma şu da 3
Kıvırma şimdi Samet, kalkıp bır bır bır konuşup.
4m maaş ile deneme mi yapılır demedin.
@Emrah Duvar gibi hocacılar şakşakçılığa devam ederse daha çok adekugbeler kazımcanlar köhnler jakobslar gelir gider
Adam 2.5 senedir takımın başında 20 tane adam aldırdı solbeki tutturamadı,osya nasıl birini alması gerektiğini anlayamadı dene yanıl yöntemi yapıyor 4m maaşlar,20m bonservislerle
sallamayalım şimdi. 4m maaşlar dedin, gerçi dombele 4m da değil ama hadi 4 olsun. sonra işin içine bonservis filan sokmaya çalışıyorsun 4m a denkleştirmek için.
Ne istiyon hele bi söyle? Okan a sallayalım, takıma sallayalım. bunu mu istiyorsun?