Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm 4 m luk maaşla denememi yapılır dedim
Kim dedin
Domb dedim

Sonra lafı çevirdin mecbur kaldık fln,iddian 4 maaşa deneme yapılmadığıydı şu 1

Td okan ama transferle alakası yok he,lan tdnin transferle alakası yok ama 30 harcamışsın bu nasıl iş,buna senin gibi saflar dışında kim inanır şu 2

Sefer konusuna sakat ve bitik değilse iyi transfer olur diye yazmıştım çünkü aradığımız profildi biraz daha kapsamlı baksaydın keşke yazdıklarıma şu da 3
lan 30 u bu sene harcadın. daha aldığın adamlar toplamda 5 maç bile oynamadı, hatta takım bile toplamda 5 maç bile oynamadı daha. Önüne gelene sallamak hoşuna giden bir şeyse söyle. onu bilerek geçeyim seni.
Kıvırma şimdi Samet, kalkıp bır bır bır konuşup.
4m maaş ile deneme mi yapılır demedin.
@Emrah Duvar gibi hocacılar şakşakçılığa devam ederse daha çok adekugbeler kazımcanlar köhnler jakobslar gelir gider

Adam 2.5 senedir takımın başında 20 tane adam aldırdı solbeki tutturamadı,osya nasıl birini alması gerektiğini anlayamadı dene yanıl yöntemi yapıyor 4m maaşlar,20m bonservislerle

sallamayalım şimdi. 4m maaşlar dedin, gerçi dombele 4m da değil ama hadi 4 olsun. sonra işin içine bonservis filan sokmaya çalışıyorsun 4m a denkleştirmek için.

Ne istiyon hele bi söyle? Okan a sallayalım, takıma sallayalım. bunu mu istiyorsun?

Teklif haberi tamam, anlaşma zemini ile ilgili bir açıklama yok ama. Monaco kaç istiyor? Kiralama olarak makul ama satın alma opsiyonu mu yoksa şarta bağlı zorunlu mu, zorunlu ise şartları ne bunlar önemli, Angelino gibi sonra beklemesin kenarda.

Burda bir oyuncunun ismi cikiyor atiyorum jakobs iki kisi oyuncuyu hemen muthis edit edip cop ilan ediyor sonra digerleride bundsn etkilenip oyuncuya cop cekiyor adam gayet dengeli duruyor malcom karsisinda da baya baya durmus uzun bacakli atletik

Top teknigide iyi kohnle gram alakasi yok
Fm istatistiklerinden topcu yorumlayacaksak
scout ekibini kapatalim burdan bir iki dahi secelim onlar istatistige gore karar versin

Yav jacobs ismi ilk çıktığında burada ooo çok iyi süper vs diğen bi çok kişi vardı. Kolpacımısınız yav adam top süremiyor

1724177333625.webp

S.A.

Yav jacobs ismi ilk çıktığında burada ooo çok iyi süper vs diğen bi çok kişi vardı. Kolpacımısınız yav adam top süremiyor
Bumu kriter kardes her oyuncu topa basip dusmutur her oyuncu kendi ayagina takilmistir bir kare ile ne ispatlayacagiz su olay gayet futbol icinde olagan seyler

Gecen ferdi ayagi kaydi topu rakibine verdi gol yediler ferdi copmu demek bu

Şampiyonlar Ligi'nde hedefiniz?

Okan Buruk: "İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Girdikten sonra hayal kurabiliriz. Kadromuzu ona göre şekillendirebiliriz. Şu an girmedik."

Bumu kriter kardes her oyuncu topa basip dusmutur her oyuncu kendi ayagina takilmistir bir kare ile ne ispatlayacagiz su olay gayet futbol icinde olagan seyler

Gecen ferdi ayagi kaydi topu rakibine verdi gol yediler ferdi copmu demek bu
Sadece bu değil ki adamın bir maçına bakayım dedim hiç bir özelliği yok. Üstüne de dizinden habire sakatlanmış. Risk alma durumumuz yok. Benim asıl takıldığım nokta milletin hemen süper über diye ortaya çıkması.

Mevcut orta saha düzeniyle Boey gibi biri alınmadıkça takımın defansif zaafları çözülmeyecek boşuna her sene bek alıp yolluyoruz.

Aynı zamanda böyle abartılı pres oyunu ve sahaya amatör kıvamında yayıldığımız müddetcede çözülmeyecek.
Kesinlikle atletik defansif orta saha şart.Fakat okan buruk yukarıda belirttiğim sorunları çözmezse o orta sahada kurtaramaz bizi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece bu değil ki adamın bir maçına bakayım dedim hiç bir özelliği yok. Üstüne de dizinden habire sakatlanmış. Risk alma durumumuz yok. Benim asıl takıldığım nokta milletin hemen süper über diye ortaya çıkması.
Orda haklisin bencede bir ozelligi yok super diyen yalan soyler cop diyende yalan soyler eger 1-2 milyona kiralanacaksa gelsin bonservis verilecek oyuncu asla degil

Bu var kayıtları ne ayak

Göztepe maçındaki konuşma kayıtları neden net değil ? Hiçbir şey anlaşılmıyor sesi kırpmışlar komedi

Bizim maçtaki var kayıdı zaten evlere şenlik Konyalı torreiranın ayağına vurmuş ondan top hareket etmiş falan filan ne saçmalıyor bunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu rezalet.Geçen sene o kadar rezaletten sonra yabancı varı kaldırırken öyle tepki vermeliydiki bizim başımızdaki çapsızlar ortalığı ayağa kaldırmaları lazımdı.
Ben hiç şaşırmıyorum bu konuşmalara falan.
Şikeciler bu varın kaldırılmasına neden ses çıkarmıyor.Çünkü çakalların işine geliyor.Bınlarda farkında.Aksi olsa şimdi ortalığı ayağa kaldırmışlardı.
Ah ulan hain çapsız yönetim nefretimsiniz.

Hakemler bizi yiyor dursun bizi yiyor.Cenker bizi yiyor.Hoca bizi yiyor herşey çok çok kötü klüpte.
yönetime bir şey diyemem

ihtiyaç olan 3 mevkiye futbolcular alındı

2de 2 yapıldı

hoca hatalarından döner

yarın da şl için bir adım var

şöyle baktığımda çok çok kötü olan bir şey yok

Aurier-kısa süreli çözümdü abi
Angelino-zararsız çıktın devre arası
Sefer-zarar etmeden çıktın
Midsjo-adsye gol attı zararını çıkardı katkı verdi
Mata-asyde 2 gol attı demek ki tuttu transfer
Dombele-mecbur kaldık
Yusuf-aga yatırımlık alıyon sonuçta o bölge bi kalkınsın bak noluyo
Sergio-2.75 m maaş yani bişi değil
Tete-kar ettik yolladık
Zaha-bonservis vermedik abi
Bakambu-kar ederek yolladık
Halil-çok para vermedik
Eyüp gökdeniz siraç-genç yatırım abi
Köhn-kısa süreli çözümdü
Ross-skuat denememizdi

Vay be lan olaya böyle bakınca bütün transferler tutmuş gözüküyo cidden

Şimdi anladım bu kafayı

Olm süper transferler lan başarılarla dolu

Rezalet yahu.Burada daha planlama,gönderilemeyen adamlar,eksik bırakılan mevkiler falan yok..Buradaki sıkıntı şu bunları söyleyince sanki Galatasaraya zarar veriyorsun.Tam tersi Galatasaray düşündüğümüz için her zaman daha iyi olsun diye söyleniyor.

Bu kafayla florya projesiymiş rivaymış falan hepsi boş bizde borç bitmez.Tabiki taraftar bir yere kadar etkin rol oynar.Ama bu kadarda körü körüne bakarak tepkisiz kalarak başımızdaki iş bilmezlerden kurtulamayız.

lan 30 u bu sene harcadın. daha aldığın adamlar toplamda 5 maç bile oynamadı, hatta takım bile toplamda 5 maç bile oynamadı daha. Önüne gelene sallamak hoşuna giden bir şeyse söyle. onu bilerek geçeyim seni.
Kıvırma şimdi Samet, kalkıp bır bır bır konuşup.
4m maaş ile deneme mi yapılır demedin.

sallamayalım şimdi. 4m maaşlar dedin, gerçi dombele 4m da değil ama hadi 4 olsun. sonra işin içine bonservis filan sokmaya çalışıyorsun 4m a denkleştirmek için.

Ne istiyon hele bi söyle? Okan a sallayalım, takıma sallayalım. bunu mu istiyorsun?
Olm kıt mısın yazmışım ya işte

"dene yanıl yöntemi yapıyor 4m maaşlar,20m bonservislerle"

4m dombeleyi kastettim(3.5 galiba maaşı)
20m ye de sarayı kastettim dene yanıl yapıyo diye bunun nesini anlayamadın
Sergiosu midsjosu falan da var daha

Bunlar sadece os,daha kanatlar bekler 50 tane adam aldırdı 48inden verim alamadı

2.5 senedir takımın başında olan adam os daki kabak gibi açığı göremeyip nasıl bir oyuncu alması gerektiğini anlayamayıp 20 milyona birini aldırıyo o kişi sara mı olur,tutsa da yanlış transferdir bu gereksizce alınan çok fazla risk çünkü

Okana laf etmemek için transferleri okan mı yaptırıyo dedin sen yahu pes,bizim kadar sallama ama en azından bazen de eleştirebil diyorum ben sana

4m diyorum 3m diyosun,midsjo diyorum gol attı diyosun,transfer skandalları diyorum okan yaptırmadı ki diyosun,gitsin diyorum terzici getiremezler o zmn kalsın diyosun,sergio diyorum bana onu hatırlatma diyosun,sen ne diyosun yaw :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt