Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca transferler konusunda terimle yarışır, hatta geride bırakır.

ikisi de çalışılması maliyetli adamlar.

Jelert ve Gabriel Sara ya karşı olmamakla beraber 3 tane gerçek anlamda hemde para kazandıracak oyuncular kesinlikle alınırdı Norwich Sarayı 23 yaşında 10.5 a alıyorsa bizimde politikamız bu tarz olmalı.
Ben de karşı değilim ikisi de iyi topçu ama 30 harcadık hala eksikler var. Sağ bek yedeği, stoper yedeği, 6 no, sol bek

Ben de karşı değilim ikisi de iyi topçu ama 30 harcadık hala eksikler var. Sağ bek yedeği, stoper yedeği, 6 no, sol bek
Aynen benimde anlatmak istediğim tam da bu renkdas elinde bütçe varsa eksiklerin hepsini giderecek şekilde kullanman lazim bizde scout olsun oyuncu tarama ekibi olmadigi için hazıra konarak kullanılıyor .

Dubois kalacak sanırım. sağ ve sol beki yedeklersin.

premier ligde oynamıyoruz olm. 4 büyükler hariç 4-5 takım dışında çöp bi ligdeyiz.

Ben onu bunu bilmem kardeşşim bu vasıfsız yönetim kadar erden timur da hatalıdır transferde geçen seneki aldıkları yüzünden belimiz doğrulmuyo herifler de gitmiyo karakter analizi yapıyo ya güya ahahahahahahahahahah

Yiyeyim onun karakter analizini

Ṣu cocugu almadik ya ona yanarim

Hala avrupaya transfer yapmamasi bir tik ṣaṣirtti

Screenshot_20240820_232322_Sofascore.webp

Ben onu bunu bilmem kardeşşim bu vasıfsız yönetim kadar erden timur da hatalıdır transferde geçen seneki aldıkları yüzünden belimiz doğrulmuyo herifler de gitmiyo karakter analizi yapıyo ya güya ahahahahahahahahahah

Yiyeyim onun karakter analizini
Koskoca gs forumunda erden timura kimse böyle konuşamaz

Şapkadan icardiyi çıkarmasa okanın seferoviciyle,toreirayı çıkarmasa midsjosuyle 2 sene şampiyon olabilirmiydin nankörlük yapmayın

Erden timur şampiyonlukların baş mimarıdır

Solbek alıyormuşuz galiba
Solbek şart ama ödenecek para ve yetersiz biri alınırsa hiçbir işe yaramaz hatta daha kötü olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt