- 6 Eylül 2014
- 93.171
- 64.118
- 4.488
Geçen sene burda istenmiyorduVermezler onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene burda istenmiyorduVermezler onu
Evet ama 2 gün önceden teklif veriyo namussuzlar sonra 31 ağustosta son teklifi verip topçunun ben gitmek istiyorum demeleriyle başbaşa bırakıyorlar bizi31 Ağustos değilmi Avrupa için son gün
Jelert ve Gabriel Sara ya karşı olmamakla beraber 3 tane gerçek anlamda hemde para kazandıracak oyuncular kesinlikle alınırdı Norwich Sarayı 23 yaşında 10.5 a alıyorsa bizimde politikamız bu tarz olmalı.10ar milyondan 3 tane zımba gibi genç alınmaz mıydı
Erden Timur şu an gelsin , İlkay falan direk çöp, geçen sene şartlar farklıydıGeçen sene burda istenmiyordu
Ben de karşı değilim ikisi de iyi topçu ama 30 harcadık hala eksikler var. Sağ bek yedeği, stoper yedeği, 6 no, sol bekJelert ve Gabriel Sara ya karşı olmamakla beraber 3 tane gerçek anlamda hemde para kazandıracak oyuncular kesinlikle alınırdı Norwich Sarayı 23 yaşında 10.5 a alıyorsa bizimde politikamız bu tarz olmalı.
Aynen benimde anlatmak istediğim tam da bu renkdas elinde bütçe varsa eksiklerin hepsini giderecek şekilde kullanman lazim bizde scout olsun oyuncu tarama ekibi olmadigi için hazıra konarak kullanılıyor .Ben de karşı değilim ikisi de iyi topçu ama 30 harcadık hala eksikler var. Sağ bek yedeği, stoper yedeği, 6 no, sol bek
Dubois kalacak sanırım. sağ ve sol beki yedeklersin.Ben de karşı değilim ikisi de iyi topçu ama 30 harcadık hala eksikler var. Sağ bek yedeği, stoper yedeği, 6 no, sol bek
Dubois haindir benim gözümde hiç sevmiyorumDubois kalacak sanırım. sağ ve sol beki yedeklersin.
premier ligde oynamıyoruz olm. 4 büyükler hariç 4-5 takım dışında çöp bi ligdeyiz.
bende senin gözünü hiç sevmiyorum.Dubois haindir benim gözümde hiç sevmiyorum
Maç ver yakında tutturacaksın bana bi verirsen tutturursunbende senin gözünü hiç sevmiyorum.
onu ne yapcaz
seni gidi uğursuz
Koskoca gs forumunda erden timura kimse böyle konuşamazBen onu bunu bilmem kardeşşim bu vasıfsız yönetim kadar erden timur da hatalıdır transferde geçen seneki aldıkları yüzünden belimiz doğrulmuyo herifler de gitmiyo karakter analizi yapıyo ya güya ahahahahahahahahahah
Yiyeyim onun karakter analizini
Nanasi'de iyi topçuṢu cocugu almadik ya ona yanarim
Hala avrupaya transfer yapmamasi bir tik ṣaṣirtti
Ekli dosyayı görüntüle 257902