- 30 Ağustos 2009
- 30.113
- 19.967
- 2.393
Sol beke Galander biri lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Welcome to Barca değil,
Welcome to Galatasaray!
Yok yav sövmemisimdirO kadar Lig Maçlar'ını izlersin hatta geçen Fb Maç'ında sen bu oyuncuya izlerken sövdün onu da mı hatırlamıyosun dayı yav![]()
Galani galahaber söyledi yav. Kolpa olma ihtimali yuksekLan dün biri bu paraları vereceksen galanla niye ilgilenmiyon demişti bugğn hbaer çıktı
@Göktuğ Demirbağ Hem burda hemşerim Göktuğ söyledi hem de haberlerde de gördümYok yav sövmemisimdir
Sen haric kimse sevillanin maestroyu istedigini bilmiyor. Menajerimisin ula?
@Göktuğ Demirbağ Hem burda hemşerim Göktuğ söyledi hem de haberlerde de gördüm![]()
Albert Riera, Guti, Fabri kısmen Pena.İspanyol olup TR'de iş yapan oyuncu var mı?
Angelino tutmadı tabi bizim oyun anlayışımız ile de alakalıydı fakat o da çok hareketsizdi orası da ayrı bir gerçek. Ne bileyim Galan falan sanki İspanyol oyunculardan bir tık uzak dursak daha iyi olacak gibi.
Benim hatırladığım Rieraİspanyol olup TR'de iş yapan oyuncu var mı?
Angelino bile tutmadı. Tabi bizim oyun anlayışımız ile de alakalıydı fakat o da çok hareketsizdi orası da ayrı bir gerçek. Ne bileyim Galan falan sanki İspanyol oyunculardan bir tık uzak dursak daha iyi olacak gibi.
Valla Pena'ya hiç katılamayacağım. Riera ön taraf için alınmış bir adamdı fakat rezil bir performans verince bir sezon sonra yokluktan dolayı kısmen sol bekte idare eder bir performans verdi. O yüzden o da bence sayılmaz. Guti biraz veteranken geldi ona da bir şey diyemem ama Fabri evet o tuttu ve giderken iyi para kazandırdı bjklilere.Albert Riera, Guti, Fabri kısmen Pena.
Riera, Arda'nın yerine alınmış bir oyuncuydu. İlk sezon rezil bir performans sergileyince içerdeki fb maçından itibaren formayı Emre Çolak'a kaptırdı. Sonraki sezon yokluktan dolayı sol bekte denendi kısmen performans verip idare etti diyelim ama bence asla tutan transferler arasına giremez.Benim hatırladığım Riera
Doğrudur kirve resmi görüşmeler oldu son durumu bilmiyorum. İtalya'dan da isteyen kulüpler varmış@Göktuğ Demirbağ Hem burda hemşerim Göktuğ söyledi hem de haberlerde de gördüm![]()