Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1724251812856.webp

michut pas takimlarinda regista olursa ise yarayacak adam bence. bizlik bir yani yok. ft donemi topcusu jm seri gibi.

Bu Galan transferi hiç izlemedim bilmiyorum da ama yaşı ve kulübünde istenmemesi gibi durumlar göz önüne alınınca tam bir Leo Dubois transferinin sol bek versiyonu gibi duruyor. Muhtemelen seneye bedavaya Başakşehire kiralayıp üstüne birde maaşının %80'ini biz öderiz.

İspanyol olup TR'de iş yapan oyuncu var mı?

Angelino bile tutmadı. Tabi bizim oyun anlayışımız ile de alakalıydı fakat o da çok hareketsizdi orası da ayrı bir gerçek. Ne bileyim Galan falan sanki İspanyol oyunculardan bir tık uzak dursak daha iyi olacak gibi.

Ṣikerciler bu cocugu istiyormus. Istatistikleri falan iyi. Biz alak lan

Angelino tutmadı tabi bizim oyun anlayışımız ile de alakalıydı fakat o da çok hareketsizdi orası da ayrı bir gerçek. Ne bileyim Galan falan sanki İspanyol oyunculardan bir tık uzak dursak daha iyi olacak gibi.
Albert Riera, Guti, Fabri kısmen Pena.

Angelino bile tutmadı. Tabi bizim oyun anlayışımız ile de alakalıydı fakat o da çok hareketsizdi orası da ayrı bir gerçek. Ne bileyim Galan falan sanki İspanyol oyunculardan bir tık uzak dursak daha iyi olacak gibi.
Benim hatırladığım Riera

Albert Riera, Guti, Fabri kısmen Pena.
Valla Pena'ya hiç katılamayacağım. Riera ön taraf için alınmış bir adamdı fakat rezil bir performans verince bir sezon sonra yokluktan dolayı kısmen sol bekte idare eder bir performans verdi. O yüzden o da bence sayılmaz. Guti biraz veteranken geldi ona da bir şey diyemem ama Fabri evet o tuttu ve giderken iyi para kazandırdı bjklilere.

Benim hatırladığım Riera
Riera, Arda'nın yerine alınmış bir oyuncuydu. İlk sezon rezil bir performans sergileyince içerdeki fb maçından itibaren formayı Emre Çolak'a kaptırdı. Sonraki sezon yokluktan dolayı sol bekte denendi kısmen performans verip idare etti diyelim ama bence asla tutan transferler arasına giremez.

En son South'da oynuyordu transfer oldu mu bilmiyorum James Ward'dı sanırım ismi. Adamı 3-4 kere seyrettim her defasında adam 10/10 performans vermişti orta sahada. Hücum desen var, savunma desen var. Torreira+Kerem Demirbay gibi bi elemandı.

Portsmouth'ta oynuyormuş, keşke alsak şu adamı. Burada efsane olur.

Yani bilmiyorum ama inatla bizim oyun anlayışımıza ters olan isimlerin piyasaya düşmesi gerçekten çok yormaya başladı. Ha gerçi gelen giden de yok ama valla artık heh budur bizim oyuncumuz diyebildiğim hiç profil veya isim çıkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt