- 6 Eylül 2014
- 93.114
- 64.104
- 4.488
Ozani 2 yle çarpar 3 e böler benceBence Ozan Tufan'in bir tik ustu futbolcu biraz kafadan da sorunlu ayrica.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozani 2 yle çarpar 3 e böler benceBence Ozan Tufan'in bir tik ustu futbolcu biraz kafadan da sorunlu ayrica.
o yüzden diyorum ya lazım olan trasnferide para gömüp bu yönetime / planlayanlara bırakmak risk ... sergio oliv hala gym postu atıyor gülerek 3 M sayarak...Yav bu adam dobouis sakatlanmasa boeyi gonderecekti. Futbolcudan haberi yok
Mantıklı.Okan hocam bu kadar geriden oyun kuramayacağımıza eminsen niye 4'lü savunma oynuyoruz biz hala?
Dön 3'lü savunmaya, orta sahayı 5 kişi yap, hem geride 1 tane hem orta sahadan da ayağı iyi 2 kişi geriye gelsin oyun kurarken olsun bitsin.
Ne bu takıntı?
Yaziklar olsunNelssonun ikili mücadeleye bak sözde iyi stoper 12 de 6 rezalet bir gösterge
Nelssonun ikili mücadeleye bak sözde iyi stoper 12 de 6 rezalet bir gösterge
Fener eldeki çöpleri bir şekilde gönderiyor üstelik onların adamlarda yüksek maaşlı, bizde hiç hareket yok
Bu tamamen Okan'dan kaynaklı 1 sıkıntı kanks.Rakibin boy ortalaması 1.90 bunlara kısa paslarla etkili olursun..
Mertens neden büyük maçların hicbirisinde yok?Bir aciklama bulamiyorum kafamda.Eziliyor buzuluyor suratida sirke satiyor.Acikca sormak istiyorum : Mertens bu tip maclarda niye hiç yoksun sen?
Ekli dosyayı görüntüle 258069
Savunma yerleşimine bakar mısın, adam içeri dolduruyor, oyuncu topuğuyla indiriyor, bomboş bir adam var. Sonrasında penaltı geliyor.
Burada 1. derece hatalı Nelsson. Rakibi bozamıyor, adam rahat rahat topuk pası veriyorTorreira’nin hatasi
Nelsson abdulkerim ve köhn adam adama duruyorlar
Torreira yanindaki adami birakip topa dogru yani cizgi ye hareketleniyor
Bu tarz hatalari en son yapacak olan oyuncu bile dengesiz isler yapiyor