Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu adam dobouis sakatlanmasa boeyi gonderecekti. Futbolcudan haberi yok
o yüzden diyorum ya lazım olan trasnferide para gömüp bu yönetime / planlayanlara bırakmak risk ... sergio oliv hala gym postu atıyor gülerek 3 M sayarak...

o konuda inancım güvenim tamamen bitti.

Okan hocam bu kadar geriden oyun kuramayacağımıza eminsen niye 4'lü savunma oynuyoruz biz hala?

Dön 3'lü savunmaya, orta sahayı 5 kişi yap, hem geride 1 tane hem orta sahadan da ayağı iyi 2 kişi geriye gelsin oyun kurarken olsun bitsin.

Ne bu takıntı?
Mantıklı.

Hatta barış tam 3 lu defans kanat beki olur. Köhn de 3 lu defansın sol kanat bekine uygun.

Muslera

Nelsson Sanchez Kaan

Barış Demirbay Torreira Sara Köhn

Mertens

Icardi​

Nelssonun ikili mücadeleye bak sözde iyi stoper 12 de 6 rezalet bir gösterge
IMG_4358.webp

Şu da ayrı bir rezalet

Bize once sportif direktor lazim bana kalirsa su takim planlamasini ona birakmalari gerek. Agustos ayi bitecek orta saha mi bakiyoruz sol bek mi sag bek mi belli degil. Ne eldeki oyunculari gonderebiliyoruz Halil, Sergio, Zaha, Dubois gibi ne de alinmasi gereken yerlere dogru isimler geliyor.

Hoca sadece teknik ekiple beraber pozisyon/mevki belirleyecek ve nasil bir profil aradigi kararlastirildiktan sonra sportif direktor yapilan listeye gore oyuncularla temas kurmali. Tabi bu oyuncular mevcut sisteme uygun mu bunun kararini da sportif direktor versin. Hoca hala oyuncu izleyip karar verecekmis yahu daha neyi izliyorsunuz transfer donemin sonlarina geldik zaten?

Bir yabanci sportif direktor sart.

Mertens neden büyük maçların hicbirisinde yok?Bir aciklama bulamiyorum kafamda.Eziliyor buzuluyor suratida sirke satiyor.Acikca sormak istiyorum : Mertens bu tip maclarda niye hiç yoksun sen?

Abdül uzun pas 2/7
Nelsson uzun pas 2/9
Muslera uzun pas 3/10

Defansın merkezindeki oranlara bak, rezalet burada başlıyor zaten

Toplamda bu 3’lü 7/26 uzun pasla oynamış %27 civarı bir şey yapıyor

Bazi oyuncular yetersiz bunu da görmek lazim

Her sezon basi nelsson ve abdulkerim bizi yakiyorlar

Gecen sezon zalgris’in forveti bile zorladi bunlari fiziksel yetersiz olduklari icin

Sonradan toparlaniyorlar kabul ama onlar oynadikca fit duruma gelecekler diye biz kötü sonuclar aliyoruz

Bjk macinda 20. Saniye da nelsson bitirdi takimi daha sonra zaten genel olarak abdulkerim ile birlikte rezalet oynadilar sonuc ortada

Dün yine 3. Dakika maca 1-0 geri de basliyoruz abdulkerim yetisemeyecegi topa hareketleniyor arkasinda bombos bir alan birakiyor ve gol geliyor

Ikinci gol yine ayni degaj’i karsilayamiyorlar resmen nelsson abdulkerim ikilisi

Bjk macindan sonra defans hattinda degisim olmamasi büyük sikinti,sanchez de sakatlaninca iyice geriledik

Mertens neden büyük maçların hicbirisinde yok?Bir aciklama bulamiyorum kafamda.Eziliyor buzuluyor suratida sirke satiyor.Acikca sormak istiyorum : Mertens bu tip maclarda niye hiç yoksun sen?

Çünkü hocamızın oyun sisteminde 10 numara oynayan kısa boylu oyuncu iş yapamaz baba

oyunda mertensi atlıyoruz ki hep

uzun top vuruyoruz sonra baskıya benzeyen rakibi yalandan presliyoruz hooop top ceza sahamıza gelmiş

topu geri kazanırsak barışa tekrar uzun atıyoruz o da topu eziyor saolsun

dün 1-2 kere kısa oynadık mertens hemen ara pasını yaptı zaten

Hocamızın sistemi bizi bitirioyr maalesef

Ekli dosyayı görüntüle 258069

Savunma yerleşimine bakar mısın, adam içeri dolduruyor, oyuncu topuğuyla indiriyor, bomboş bir adam var. Sonrasında penaltı geliyor.

Torreira’nin hatasi

Nelsson abdulkerim ve köhn adam adama duruyorlar

Torreira yanindaki adami birakip topa dogru yani cizgi ye hareketleniyor

Bu tarz hatalari en son yapacak olan oyuncu bile dengesiz isler yapiyor

Kadronun gittiği yer..
Muslera
Baris-sancez-nelsson-berkan
Torreira-kaan
Ziyes-sara-kerem
İkardi

Torreira’nin hatasi

Nelsson abdulkerim ve köhn adam adama duruyorlar

Torreira yanindaki adami birakip topa dogru yani cizgi ye hareketleniyor

Bu tarz hatalari en son yapacak olan oyuncu bile dengesiz isler yapiyor
Burada 1. derece hatalı Nelsson. Rakibi bozamıyor, adam rahat rahat topuk pası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt