Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden yabancı hoca değil de terim? Son üç sezonunda başarıdan başarıya kostugumuz için mi? Amaç Okan buruk iyi bir hocayla degistirmek mi yoksa terime yer hazırlamak mi. Maksadinizi açık açık söyleyin yaw
Okan Hoca'nın gitmesini isteyenler Dursun Özbek'in Conte falan getireceğini sanıyor herhalde Okan Buruk'u beğenmeyip Terim'i istemek de ne bileyim taraftar olarak bunu cidden isteyen var mıdır acaba

Terim gelemez
O geleceğine okan kalsın

Sırada yabancı td denemesi var

Sıra bozulursa bozanı bozarım

Kepazeliğin resmini çizemem ama yazarım

Hocamız babasını tanıyor diye siraçhana 350 bin euro verdirtti

Neden yabancı hoca değil de terim? Son üç sezonunda başarıdan başarıya kostugumuz için mi? Amaç Okan buruk iyi bir hocayla degistirmek mi yoksa terime yer hazırlamak mi. Maksadinizi açık açık söyleyin yaw
Hemen sav.

Yabanci hoca trde basarili olamiyor
En son sampiyon olan yabanci hoca senor gunesti, pardon o yerliydi.
Terim imparatordur
Gemiyi limana ancak terim yanastirir
Macera aramaya gerek yok
Bla bla bla

Genel olarak bizle karşılaşan rakipler oyunumuzdan ziyade atmosferden çekindiklerini söylüyolar

City bi örnekti,mesela real içinde bernabeu cehennemine gidiyoruz denmez realin oyun gücü vurgulanır,hadi bunlar uç örnek diyelim farklı örnek verelim mesela young boys çok güçlüler denmez atmosferinden de bahsedilmez zeminin suni çim olması üzerinden değerlendirilir ya da molde,ya da sevilla lille fiorentina vs bunlar da atmosfer üzerinden değerlendirilmez oyun gücü olarak değerlendirilir "genellilkle" (genellikle diyim de şimdi x kişinin bak fioda zorlu oyuncular var demesini kaynak falan verirsin aman diyim)

-2013 kopenhag oyuncularının şl kurasına yorumu
-fergusonun cehenneme gidiyoruz yorumu
-bi ton kulüp,rakip,oyuncu,yabancı medya mensubu,eski futbolcularr falan oyundan ziyade atmosfer üzerinden bizi değerlendiriyolar

Bunu sadece atmosferden bahsediyolar,takımı tınlamıyolar,bugüne kadar oyunla ilgili tek kelime eden olmadı olarak anlayıp bak burda zorlu oyuncuları var demişler yaaaa naberrr diyip bide ciddi ciddi kaynak mı verdin

İlginç olan verdiğin kaynağın yarısı beni doğruluyor o da enteresan olmuş
Sistemin olmadığı, duygularımızla hareket ettiğimiz, saman alevi gibi esip parlayıp sonra söndüğümüzü ve kimsenin de ülkemizdeki dandik ligi takip etmediğini düşünürsek atmosfer olarak ön planda kaldığımız doğru, ben yanlışsın demedim, demiyorum. Fakat;

''Rakip kim olursa olsun bizim takımın gücünden bahsetmiyo''

Mesajın ilk cümlesine böyle girersen kaynak atarım. Çünkü atmosferden başka bişey demiyorlar tarzı msjın eksik ve doğruyu yansıtmıyor. Ben tamamiyle yazdıkların üzerinden cevap verdim. Dikkat ediyorum oynadığımız değerlendiren yok demişsin ama yapmışlar.
Genel olarak diye belirtsen yine bir nebze anlarım, üstüne gidip Münih maçını örneklemen daha da yanlış olmuş. Ben de kaynak belirtip cevap verdim, direkt açıklamaları atmak daha sağlıklı zira.

Ayrıca geçen yıl CL maçları sonrası, bilhassa Münih ve Manu maçları sonrası yabancı izleyiciler, spor yorumcuları, dış basın hep öncelikle oyuna vurgu yaptı, atmosfere değil.

Galatasaray çok güçlüydü. Çok yoğun ve cesur oynuyorlardı. İlk 70 dakika boyunca forvet savunması yaptılar, çok koştular ve biz de çok fazla baskıya dayanmak zorunda kaldık.

2. maç öncesi;
''Yarın çok güçlü, son derece yoğun bir Galatasaray bekliyorum. Bana biraz birkaç yıl önceki Atalanta Bergamo takımını hatırlatıyor. O dönem çok iyi çıkış yapan herkes için zor bir takım olmuşlardı."

Atmosfer ile açıklama göremiyorum bu açıklamalarda. Aksine oyun gücünden bahsedilmiş.

YB hocasının açıklamaları atıyorum, oyun anlamında analizini yapmış, atmosferin a'sı yok. Sence YB hocası bizim oyunumuzu tınlamasa dün bizi kitleyebiir miydi? Adam gayet ''tınlamış'' bizi. Kendi de söylemiş.

''En zoru seçtik''
"Galatasaray'ın iyi ve kuvvetli bir takım olduğunu biliyoruz. Yıldız, milli takımlarda oynayan, hücumda yaratıcı futbolcuları var. İyi hücum yapıyorlar. Videoları izledik, her şeyi analiz ettik. Bu akşam yine izleyeceğiz. Kolay olmayacağını biliyoruz.''

Ilk 11 topcusu kime gore neye gore bence siradan bir stoper dan dun gelene gidene vurmaktan kaleciye geri pas vermekten baska ozelligi yok 12 milyon strerlibe sirtimda tasir gotururum
Nelsson kaç yıldır bu takımın 11 topçusu. 2 şampiyonlukta da emeği büyük. Kime göre neye göresi mi var. Sezon açılmış, transfer y.dışında kapanmak üzere. 14 milyona Nelsson'u sattın, sonra ne yapacak bu yönetim peki?

Son düzenleme:
1724342683388.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt