- 23 Aralık 2008
- 64.989
- 62.834
- 5.103
Mehmet sen bana sık sık yaz olur muu?Aynen öyledir jilet jilet gözlerim kamaştı izlerken dün![]()
Bakarsım anlasiriz belli mi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet sen bana sık sık yaz olur muu?Aynen öyledir jilet jilet gözlerim kamaştı izlerken dün![]()
Muslera muhabbeti hariç anlasamayacagimiz konu olduğunu düşünmüyorumMehmet sen bana sık sık yaz olur muu?
Bakarsım anlasiriz belli mi olur
Jelert ne alaka?
Okan Hoca'nın gitmesini isteyenler Dursun Özbek'in Conte falan getireceğini sanıyor herhaldeNeden yabancı hoca değil de terim? Son üç sezonunda başarıdan başarıya kostugumuz için mi? Amaç Okan buruk iyi bir hocayla degistirmek mi yoksa terime yer hazırlamak mi. Maksadinizi açık açık söyleyin yaw
Okan Buruk'u beğenmeyip Terim'i istemek de ne bileyim taraftar olarak bunu cidden isteyen var mıdır acabaBunların amacı farklı beyler ama Göztepe tarafı kesinlikle bu konu hakkında açıklama yapar..
En buyuk ozelligi pozsiyon bilgisiydi onuda kaybediyor bazen doymus bikmis adamlari degistirmek lazim nelson kac kere gitmek istedi gonderin gitsin alin bir sol stoper degisiklik iyidirHocam katılmıyorum....
Muslera yerine önerim St.Gallen kalecisi Atzigi
Hemen sav.Neden yabancı hoca değil de terim? Son üç sezonunda başarıdan başarıya kostugumuz için mi? Amaç Okan buruk iyi bir hocayla degistirmek mi yoksa terime yer hazırlamak mi. Maksadinizi açık açık söyleyin yaw
Sistemin olmadığı, duygularımızla hareket ettiğimiz, saman alevi gibi esip parlayıp sonra söndüğümüzü ve kimsenin de ülkemizdeki dandik ligi takip etmediğini düşünürsek atmosfer olarak ön planda kaldığımız doğru, ben yanlışsın demedim, demiyorum. Fakat;Genel olarak bizle karşılaşan rakipler oyunumuzdan ziyade atmosferden çekindiklerini söylüyolar
City bi örnekti,mesela real içinde bernabeu cehennemine gidiyoruz denmez realin oyun gücü vurgulanır,hadi bunlar uç örnek diyelim farklı örnek verelim mesela young boys çok güçlüler denmez atmosferinden de bahsedilmez zeminin suni çim olması üzerinden değerlendirilir ya da molde,ya da sevilla lille fiorentina vs bunlar da atmosfer üzerinden değerlendirilmez oyun gücü olarak değerlendirilir "genellilkle" (genellikle diyim de şimdi x kişinin bak fioda zorlu oyuncular var demesini kaynak falan verirsin aman diyim)
-2013 kopenhag oyuncularının şl kurasına yorumu
-fergusonun cehenneme gidiyoruz yorumu
-bi ton kulüp,rakip,oyuncu,yabancı medya mensubu,eski futbolcularr falan oyundan ziyade atmosfer üzerinden bizi değerlendiriyolar
Bunu sadece atmosferden bahsediyolar,takımı tınlamıyolar,bugüne kadar oyunla ilgili tek kelime eden olmadı olarak anlayıp bak burda zorlu oyuncuları var demişler yaaaa naberrr diyip bide ciddi ciddi kaynak mı verdin
İlginç olan verdiğin kaynağın yarısı beni doğruluyor o da enteresan olmuş
Atzigi miMuslera yerine önerim St.Gallen kalecisi Atzigi
Nelsson kaç yıldır bu takımın 11 topçusu. 2 şampiyonlukta da emeği büyük. Kime göre neye göresi mi var. Sezon açılmış, transfer y.dışında kapanmak üzere. 14 milyona Nelsson'u sattın, sonra ne yapacak bu yönetim peki?Ilk 11 topcusu kime gore neye gore bence siradan bir stoper dan dun gelene gidene vurmaktan kaleciye geri pas vermekten baska ozelligi yok 12 milyon strerlibe sirtimda tasir gotururum
FT ile 2. UEFA kupası zamanıHemen sav.
Yabanci hoca trde basarili olamiyor
En son sampiyon olan yabanci hoca senor gunesti, pardon o yerliydi.
Terim imparatordur
Gemiyi limana ancak terim yanastirir
Macera aramaya gerek yok
Bla bla bla