- 2 Haziran 2024
- 12.675
- 10.947
- 1.248
İlkay Barça'da forma şansı bulamaz oynamak istiyorsa buyursun gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rdas bu nasil alinti yaEkli dosyayı görüntüle 256684
@Kemalettin TANRIVERDİ
Kral bu adamlar gelirse 4-4-2 diamond oynayalım zaten.
Hayır. Away tickets misafir kulüpten alınır yaziyor
Ama Galatasaray resmi sitesi üzeri satış yok.
Başka siteler üzeri alınması gerekiyor herhalde Biletwise gibi.
3. Forvet olarak kendini körelteceğine Avrupa'ya gitsin daha iyi. Yetenekli çocukları oynatmadan yedeklerde bekletip önünü kapatmanın manası yok.her yerliyi bokluyoruz
erencanı makul bir bedelle 3. santrafor olarak alırdım ve icardinin yanına verirdim
üstelik latyapımızdan yetişmiş çocuk
aidiyeti yüksek yerli bulmak çok önemli ve taraftar bunu anlamıyor
3. Forvet olarak kendini körelteceğine Avrupa'ya gitsin daha iyi. Yetenekli çocukları oynatmadan yedeklerde bekletip önünü kapatmanın manası yok.
Kulüp açısından da bakarsan 3 forvete en az 3-4 milyon bonservesi verip hiç oynatmayıp adamı köreltip, bir anda kurtarıcı olarak sahaya sürmenin de bir mantığı yok. Geçen sene göndermeyip takımda tutsaydık belki daha doğru olurdu. Milli takımında bir forveti yok. Belki bu sayede milli takımda bir forvet kazanabilir.bu oyuncu açısından
ben kulüp açısından bakıyorum
Nedense bir dolandırma hissiyatı oluştu bende.500 euro gönder ayarlayım sana arifim
Zaten istemiyormuş bizi. Juve favoriTeklif yapmak için neye hazırlanılır ben onu anlamıyorum ki? Üç beş idmana mı çıkacaksınız ne yapacaksınız?