Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.425
- 47.964
- 4.933
Sportif direktör olarak uygundur. Satışları bu yapsın pay verelim.rabyonun anasını alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sportif direktör olarak uygundur. Satışları bu yapsın pay verelim.rabyonun anasını alalım
Tam kompany'nin sevdiği tarz adamlar fiziği güçlü. De ligh'da gitmişken ilk 11'in değişmezi olur kim.Kim ve Boey bu sene Bayern'in ideal 11 oyuncuları gibi görünüyor.
1 milyon teklif edip kendisiyle t. geçilmeliRamosu geçen sene en çok isteyenlerden biriydim de geçen sene bizi seçmeyip 1 milyon gibi rakama Sevillaya gitmedi mi bu adam ? Mesela efsanesi olduğu yerde neden devam edilmemişte bizde deli gibi istenir olmuş orada çözememiş mi Ligi avrupayı falan ?
Ya bu ciddi manada bu kadar akılsız bir camia olamaz.
Bir başkan düşünün 7 senedir karşı camiaya aynı tarzda saldırıyor. Halbuki bu saldırılar karşı camiayı konsolide ediyor.
Ali Koç bizi kendi halimize bıraksa 6 ayda bir yönetim değişir.(Bkz: Burak Elmas yönetimi) Adam inatla birleştirmek için uğraşıyor. Garip bir strateji valla.
Hazırlık maçlarını izlemeye çalışıyorum. Dediğin gibi ikisi de dinamo ve oynatılacaklar. Ama seviye yukarı çıktıkça teknik kaliteleri yetmiyor gibi. Böyle olunca da erken vazgeçiyor oyuncuda o seviyede.Tam kompany'nin sevdiği tarz adamlar fiziği güçlü. De ligh'da gitmişken ilk 11'in değişmezi olur kim.
yüzde 98 falan bunun olma olasılığı. kero anla artık seni isteyen avrupa takımı yok.30 mac yaparsa zorunlu opsiyona dönüsen kiralik geliyorrrrr
Olay Mou olayı değil ki sadece. Yanal, jesus, Erol, Ersun'a falan bak hepsi aynı kıvamda açıklama yaptılar.Mou'nun yıllardır yaptığı şeyler bunlar koçun talimat vermesine gerek yok ki. Sadece çok hızlı giriş yaptı bu işlere, belki akıl vermişlerdir fakat olayı zaten bu adamın. İso'ya kağıt veriyorlardı misal o zoraki yapıyordu, buna talimat vermelerine gerek yok. Mou zaten çirkeflikte, manipülasyonda zirve biri. Hakeme, rakibe, herkese sallar sezon boyunca. Hatta saldırır bile.
kaşınıyor resmen. okan hoca ne düünüyor acabaoff fb elense de maç sonu morinho adlı kuduz köpek bize saldırsa
2 hafta sonrabombalar patlamak üzere