Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramosu geçen sene en çok isteyenlerden biriydim de geçen sene bizi seçmeyip 1 milyon gibi rakama Sevillaya gitmedi mi bu adam ? Mesela efsanesi olduğu yerde neden devam edilmemişte bizde deli gibi istenir olmuş orada çözememiş mi Ligi avrupayı falan ?
1 milyon teklif edip kendisiyle t. geçilmeli

Mou'nun yıllardır yaptığı şeyler bunlar koçun talimat vermesine gerek yok ki. Sadece çok hızlı giriş yaptı bu işlere, belki akıl vermişlerdir fakat olayı zaten bu adamın. İso'ya kağıt veriyorlardı misal o zoraki yapıyordu, buna talimat vermelerine gerek yok. Mou zaten çirkeflikte, manipülasyonda zirve biri. Hakeme, rakibe, herkese sallar sezon boyunca. Hatta saldırır bile.

Ya bu ciddi manada bu kadar akılsız bir camia olamaz.

Bir başkan düşünün 7 senedir karşı camiaya aynı tarzda saldırıyor. Halbuki bu saldırılar karşı camiayı konsolide ediyor.

Ali Koç bizi kendi halimize bıraksa 6 ayda bir yönetim değişir.(Bkz: Burak Elmas yönetimi) Adam inatla birleştirmek için uğraşıyor. Garip bir strateji valla.

İtalya 2.ligte kalacağını sanmıyorum. Transfer sezonu bitene kadar istediği teklifi alamazsa buralara düşebilir

1723549632259.webp

Ne alaka lan

Tam kompany'nin sevdiği tarz adamlar fiziği güçlü. De ligh'da gitmişken ilk 11'in değişmezi olur kim.
Hazırlık maçlarını izlemeye çalışıyorum. Dediğin gibi ikisi de dinamo ve oynatılacaklar. Ama seviye yukarı çıktıkça teknik kaliteleri yetmiyor gibi. Böyle olunca da erken vazgeçiyor oyuncuda o seviyede.

Son düzenleme:
Mou'nun yıllardır yaptığı şeyler bunlar koçun talimat vermesine gerek yok ki. Sadece çok hızlı giriş yaptı bu işlere, belki akıl vermişlerdir fakat olayı zaten bu adamın. İso'ya kağıt veriyorlardı misal o zoraki yapıyordu, buna talimat vermelerine gerek yok. Mou zaten çirkeflikte, manipülasyonda zirve biri. Hakeme, rakibe, herkese sallar sezon boyunca. Hatta saldırır bile.
Olay Mou olayı değil ki sadece. Yanal, jesus, Erol, Ersun'a falan bak hepsi aynı kıvamda açıklama yaptılar.

laurante korkunç top kaybeden, son tercihleri sıkıntı bi adam ama bizim ligde her türlü iş yapar. kerem şu an için daha iyi oyuncu ama giderse iyi bi ikame olur yerine. ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt