Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Hazırlık maçlarını izlemeye çalışıyorum dediğin gibi ikisi de dinamo ve oynatılacaklar belli ki ama seviye yukarı çıktıkça teknik kaliteleri yetmiyor gibi. Böyle olunca da erken vazgeçiyor oyuncuda o seviyede.
Min jae = davinson
İkisi de üst seviyeye takımlara gittiklerinde sakarlıkları ortaya çıkıyor alt seviye takımlar içinde fazlalar.

Yahu geçen seneden beri kaç defa tartıştık bunu, neden Anadolu kulüplerinden iyi oyuncular almaya çalışmıyoruz?

Sanki muazzam bir scout ağımız var da Fransa amatör liginden geleceğin Yaya Toure’sini bulup 100.000 dolara alıyoruz.

Velhasıl UEFA kadrosu oyuncuları da Rennes’den Ajax’tan gelmedi. Zeytinburnuspor’dan, Sakaryaspor’dan, Trabzon’dan vs alınan oyunculardı onlar.

Bütün anadolu takımlarında hem ilk 11’imizde yer alabilecek ya da rotasyonda işimize yarayacak oyuncular mevcut. Zaten parasal sıkıntılar içerisindeler.

Bugün Adana Demirspor’daki Maestro hem Torreira’yı yedekler hem de çok iyi partner olur bence.
Bu şartlarda menejerler ne kazanacak?
Aslında anafikir bu.
Çok doğru noktaya parmak basmissinda anafikire cevap bulmalıyız öncelikle.

Olay Mou olayı değil ki sadece. Yanal, jesus, Erol, Ersun'a falan bak hepsi aynı kıvamda açıklama yaptılar.
Değil evet. Misal Erden sonrası ilk hedeflerinin Okan Buruk olacağı da %100 belli. İşler iyi gider şampiyonluğa oynarsak sürekli Okan Buruk'a saldıracaklar, hatta GS'li görünen paralı troller tutacaklar sosyal medyada. Yönetim diye bir şey yok zaten ortada. Hocanın ve takımın arkasında her maçta destek olan Erden yokken çok daha kolaylaşacak işleri. Adamlar artık anadolu takımlarına yaptıracakları açıklamanın zamanlamasını bile ayarlıyor.

Ben sadece Mou'nun olayının bu olduğunu söylüyorum. Yani koçun talimatına, şunu yap, bu strateji ile rakibe saldır demesine gerek yok. Adamın karakteri zaten bu. Her hafta olay çıkartır, hakemlere söver sayar, rakip futbolcuya laf eder, teknik adamlara saygı duymaz. Karakter olarak tam uyum sağlar şikecilere.

Almanlara göre 22,5 milyon, Belcikalilara göre bonuslarla 28-30 arasi Leipzige transfer oluyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt