Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.099
- 10.492
- 1.303
Kereme avrupadan 14-15m teklif gelme ihtimali çok düşük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keske biri bana 1 m teklif ederek t. gecse.1 milyon teklif edip kendisiyle t. geçilmeli
Min jae = davinsonHazırlık maçlarını izlemeye çalışıyorum dediğin gibi ikisi de dinamo ve oynatılacaklar belli ki ama seviye yukarı çıktıkça teknik kaliteleri yetmiyor gibi. Böyle olunca da erken vazgeçiyor oyuncuda o seviyede.
@Oral Severeğer Kristiansen gel GS'ın sol bekine geç!
yok eğer ben Kristiansem, emrediyorum! gel GS'ın sol bekine geç!
Bu şartlarda menejerler ne kazanacak?Yahu geçen seneden beri kaç defa tartıştık bunu, neden Anadolu kulüplerinden iyi oyuncular almaya çalışmıyoruz?
Sanki muazzam bir scout ağımız var da Fransa amatör liginden geleceğin Yaya Toure’sini bulup 100.000 dolara alıyoruz.
Velhasıl UEFA kadrosu oyuncuları da Rennes’den Ajax’tan gelmedi. Zeytinburnuspor’dan, Sakaryaspor’dan, Trabzon’dan vs alınan oyunculardı onlar.
Bütün anadolu takımlarında hem ilk 11’imizde yer alabilecek ya da rotasyonda işimize yarayacak oyuncular mevcut. Zaten parasal sıkıntılar içerisindeler.
Bugün Adana Demirspor’daki Maestro hem Torreira’yı yedekler hem de çok iyi partner olur bence.
Değil evet. Misal Erden sonrası ilk hedeflerinin Okan Buruk olacağı da %100 belli. İşler iyi gider şampiyonluğa oynarsak sürekli Okan Buruk'a saldıracaklar, hatta GS'li görünen paralı troller tutacaklar sosyal medyada. Yönetim diye bir şey yok zaten ortada. Hocanın ve takımın arkasında her maçta destek olan Erden yokken çok daha kolaylaşacak işleri. Adamlar artık anadolu takımlarına yaptıracakları açıklamanın zamanlamasını bile ayarlıyor.Olay Mou olayı değil ki sadece. Yanal, jesus, Erol, Ersun'a falan bak hepsi aynı kıvamda açıklama yaptılar.
Belli olmaz her kulüp biz değil. Bekimizi alalı 1 ay oldu daha 1 dakika izleyemedik.Bir satış olacaksa ki sanmam bu sakatlık satışı engellemez...
Bu tip kaliteli espriler daha kaliteli esprilerin önünü açareğer Kristiansen gel GS'ın sol bekine geç!
yok eğer ben Kristiansem, emrediyorum! gel GS'ın sol bekine geç!
Bu tip kaliteli espriler daha kaliteli esprilerin önünü açar
Tebrikler rtaş
kaşınıyor resmen. okan hoca ne düünüyor acaba