Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.043
- 25.374
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi daha iyi olduLaurienté de bahsettiğim fırsatın bir benzeri de Renan Lodi için olabilir. Arabistan dan kesin olarak ayrılmak istidiği yazılıyordu belki onu da kiralık + opsiyon ile çıkarabilirsek
MusleraBuna fitim ben, ah keşke bir de çift yönlü oynayabilen bir orta saha çözebilsek şuraya gerçekten içime sinen bir kadro olurdu
Jelert-Davinson-İssak Toure-Lodi
Torreira-Sara
Barış-Mertens-Laurienté
İcardi
Cenk yerine Metehan candırCenk Özkaçar ismi geçen yerliler arasında en mantıklısı. Güçlü ve agresif bir adam ayaklar takoz ama bizim rotasyonda iş yapabilir sol ayaklı ve 1.90 boyunda olması da bonusu çok zorda kalırsan sol beke de koyabilirsin defansif bek olarak.
Fenerlilerin bir kaç sezondur sürekli yaptığı bu zaten ama ilahi adalete de inanıyorum, pislik yapalım derken pislikte boğulmayalımBenim en sevdiğim şey pislik
Son dakika Konya'nın bariz golü iptal edilsin bize olmayan bir penaltı verilsin , bütün fbli arkadaşlarımı arayıp terörist kahpeler hakkımızı yiyor derim , hatta bütün taraftar bu şekil tweet atmalı gündem yaratmalı pisliğe misliyle karşılık
Aga sen geçen Allah yok demiyor muydun ?Dünyada 3 tane sevdiğimiz var
Bir Allah
Bir Cimbom
Bir de Rus kızlar
zırvalamayalım uzayalımAga sen geçen Allah yok demiyor muydun ?
solbek
sağbek
solstoper
6 no
8 no
10 no
lazım hala
benim sara ve jelertden beklentim yok
ikiside tutmayacak
Kumarın ilahi olmaz , öyle olsaydı o işler adamalr hakemlerle 20 yıl Kadıköy'de yenemezdi bizi , giden şampiyonluklar cabasıFenerlilerin bir kaç sezondur sürekli yaptığı bu zaten ama ilahi adalete de inanıyorum, pislik yapalım derken pislikte boğulmayalım
Bence okan hoca bu sene 4 4 2 oynatıcak depayıda isteme sebebi olabilir bu durum .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi