Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo‘yu 10 milyon üzeri bir rakama satmak basarili bir is olur

Ama bizim capsizlar yerine adam alamaz o yüzden bilemiyorum

Hatırlarsanız bir dönem uyguladığımız, transfer sürecinden memnun kalmamaya bağlı olarak 10-15 dakikalık küfür serbest köşemiz oluyordu.
Bu dönem bu köşemiz alınan sonuçlara göre eylül ayında uygulanabilir. Değerlendiriyoruz.

Yakup Çınar: "Jelert'in antrenman performansı şu an inanılmaz iyi. Güçlü bir şekilde geliyor. Acayip formda. Konyaspor maçında 11 oynaması bekleniyor."

Yakup Çınar: "Kerem Aktürkoğlu'nun Spartak Moskova tranferine 2-3 gün içinde karar vermesi gerekiyor. Kerem'in Rusya macerası 2-3 gün içinde belli olacak. Transfer gerçekleşirse Galatasaray 14 milyon Euro kazanacak."

Bizde kaç yabancı var
Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Sara
Ziya
Mertens
Yusuf
Zaha
Bats
Kral

Dübür
Memesiz
Cicaldau
Var mı atladığım?

Yakup Çınar: "Abdülkerim'e Arabistan'dan 5 milyon Euro teklif var diyorlar ama resmi olarak bu teklif gelmedi. Abdülkerim'in Galatasaray'dan 2,5-3 milyon Euro seviyelerinde maaş beklentisi var.

'Bana Arabistan'dan 4 milyon Euro'luk teklif var, düzenleme yapılacaksa o seviyelerde rakam istiyorum' diyor.

Yakup Çınar: "Abdülkerim'e Arabistan'dan 5 milyon Euro teklif var diyorlar ama resmi olarak bu teklif gelmedi. Abdülkerim'in Galatasaray'dan 2,5-3 milyon Euro seviyelerinde maaş beklentisi var.

'Bana Arabistan'dan 4 milyon Euro'luk teklif var, düzenleme yapılacaksa o seviyelerde rakam istiyorum' diyor.
Getir 15m sonra güle güle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt