Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 gol atmış Elif Elmasa adama 18 milyon Euro veriliyorsa ona da verirler çünkü ortada gerçek anlamda transfer olduğunu düşünmüyorum para aklama işi olduğunu düşünüyorum.Bunlarin bu kadar kolay oyuncu satması bana normal gelmiyor.Baris Alper Kerem Nellson gibi adamlar iki sene şampiyon oluyor Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor fb nin adamlarına her sene teklif geliyor.
Elmas oradan da Leipzig'e gitti 25 milyon euroya?

Neyse demek ki bizden daha iyi pazarliyorlar oyuncularini bunu da diyebiliriz, sonucta Ferdi'yi 30+ milyona satmak cok iyi bir ticaret eger Brighton aliyorsa o paralara.

GU3A9zVXIAAOp9D.webp

Hermoso transfer oldu mu? Olmadiysa solak stoper olarak gelebilir Abdulkerim satilirsa.
2 tane yabancı stoper var 3. bir yabancı stoper geleceğini pek sanmıyorum ben gelecek bir sol stoper olursa mutlaka sol bek oynayabilen biri olur. Bardakçı giderse Serdar Saatçi veya Ahmetcan Kaplan'dan biri gelir sanki.

Elmas oradan da Leipzig'e gitti 25 milyon euroya?

Neyse demek ki bizden daha iyi pazarliyorlar oyuncularini bunu da diyebiliriz, sonucta Ferdi'yi 30+ milyona satmak cok iyi bir ticaret eger Brighton aliyorsa o paralara.
Oralardan satmak daha kolay olur ama kendini kanıtlamış adamlar satılmıyor mesela Kerem asist kralı oldu bizden iyi pazarliyorlar orası kesin de bu kadar fark olması çok normal değil ama ben halen satacaklarini dusunmuyorum.

varmı dünyada bi solbek her sene takımına en az 5 maç kazandıran?

ferdi topçuoğlutopçu

birde hep kritik anlarda sahneye çıkıyordu

vallah 35 milyon hiç moralimi bozmadı

gitsinde bşrde fb 10 sene solbek arasın bizim gibi
zaten 35den kat kat fazlasını oraya harcayacaklar!

2 tane yabancı stoper var 3. bir yabancı stoper geleceğini pek sanmıyorum ben gelecek bir sol stoper olursa mutlaka sol bek oynayabilen biri olur. Bardakçı giderse Serdar Saatçi veya Ahmetcan Kaplan'dan biri gelir sanki.
Apo yerine suan direk bize katki verebilecek yerli bir stoper yok. O riski alacagimizi da dusunmuyorum o sebeple.

Fenerbahçe space odasinda Bradley Locko icin Brest'e 13M teklif yaptiklarini iddia ediyorlar

Bende tam emin degilim rtas öyle bi muhabbet vardi ama burda

@Alper Altun bizi aydinlat amirim

Benim bildiğim yayın gelirleri paylaşılıyor ülke takımlarına. Ya da yıllardır boşu boşuna goygoy yapıyoruz

mention'i simdi fark ettim.

burada soyle bir haber var ama gecen sezonun haberi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt