Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Fener için locko saçma olur , ferdi hucumcu bi herifti
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen dedim millete scoutluk yapıyoruz diye, almayacağımız adamı dillendirdik 1 yıldır. Yönetimin mallığı.Fenerbahçe space odasinda Bradley Locko icin Brest'e 13M teklif yaptiklarini iddia ediyorlar
hayır ANK ve at ı bahane üretip, sallamaya yer arıyorlar ya. Haklı olsalar bile karşılarında durasım geliyorNerden belli tam olarak
Yabancı sınırı içinde yerimiz yok. Sanchez- Nelssom ilk 11 olup Ahmetcan, Saatçi artık kim geliyorsa yedek olur ve zamanla 11'i almaya çalışır.Apo yerine suan direk bize katki verebilecek yerli bir stoper yok. O riski alacagimizi da dusunmuyorum o sebeple.
Kerem'in bir yere gittigi yok?hem apo hem keremin gidişi kötü oldu, yerli kalitesi anlamında acaip geriledik.
Kerem'in bir yere gittigi yok?
Morinho defansif bek istiyor, Ferdinin savunma zaafiyetinden memnun değildi bazı gazeteciler konuşuyordu bunu hatta adamı ileri koydu bazı maçlarda. Ferdi kalsaydıda Motinhonun sisteminde çok faydalı olmayacaktı tam zamanında sattılar.Fener için locko saçma olur , ferdi hucumcu bi herifti
Paracetamol kullansin.
Yerlerini dolduramayacaksan gitmesine neden izin verirsin. Yboys maçlarında Berkanı koyarız artık stoperehem apo hem keremin gidişi kötü oldu, yerli kalitesi anlamında acaip geriledik.
Apo yerine suan direk bize katki verebilecek yerli bir stoper yok. O *riski alacagimizi da dusunmuyorum o sebeple.
gidecek diyorlar admirimKerem'in bir yere gittigi yok?
Gitmek isteyebilir ama Ruslar olmadi. Baska teklif var mi yok mu belli degil galiba suan icin.gidecek diyorlar admirim
Ruslar olmadı kısmı net değil sanırım. Davilla olmayacak diye açıklama yapmış ama sanırım bazı bonus maddeleri ve maaşı yükseltirse olur da deniyor. Davilla'nın açıklamaları biraz yükselt açıklamaları deniyor.Gitmek isteyebilir ama Ruslar olmadi. Baska teklif var mi yok mu belli degil galiba suan icin.
5 senelik icin toplam 10 milyon euro maas teklif etmisler, Kerem'de galiba senelik 3.5 istemis deniliyordu bazi yerlerde. Arada cok ucurum var, kendisi zaten dis dunyaya kapali olan bir lige gitmek isteyecegini sanmiyorum.Ruslar olmadı kısmı net değil sanırım. Davilla olmayacak diye açıklama yapmış ama sanırım bazı bonus maddeleri ve maaşı yükseltirse olur da deniyor. Davilla'nın açıklamaları biraz yükselt açıklamaları deniyor.