Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener için locko saçma olur , ferdi hucumcu bi herifti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

output.webp

Rabiot Yazıcı ho

Apo yerine suan direk bize katki verebilecek yerli bir stoper yok. O riski alacagimizi da dusunmuyorum o sebeple.
Yabancı sınırı içinde yerimiz yok. Sanchez- Nelssom ilk 11 olup Ahmetcan, Saatçi artık kim geliyorsa yedek olur ve zamanla 11'i almaya çalışır.

Fener için locko saçma olur , ferdi hucumcu bi herifti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Morinho defansif bek istiyor, Ferdinin savunma zaafiyetinden memnun değildi bazı gazeteciler konuşuyordu bunu hatta adamı ileri koydu bazı maçlarda. Ferdi kalsaydıda Motinhonun sisteminde çok faydalı olmayacaktı tam zamanında sattılar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol takımında tutunamazsa basket takımına yollarız

Apo yerine suan direk bize katki verebilecek yerli bir stoper yok. O *riski alacagimizi da dusunmuyorum o sebeple.

*risk baglaminda olur da almamiz gerekirse ;

izlediklerim arasindan - valencia dan cenk ozkacar kismen olur .
bu da goreceli elbette. eski arti baglaminda.

diger yazilan iki yerli stopere mesafeliyim nacizane .

saygi ve selamlar.

Gitmek isteyebilir ama Ruslar olmadi. Baska teklif var mi yok mu belli degil galiba suan icin.
Ruslar olmadı kısmı net değil sanırım. Davilla olmayacak diye açıklama yapmış ama sanırım bazı bonus maddeleri ve maaşı yükseltirse olur da deniyor. Davilla'nın açıklamaları biraz yükselt açıklamaları deniyor.

Ruslar olmadı kısmı net değil sanırım. Davilla olmayacak diye açıklama yapmış ama sanırım bazı bonus maddeleri ve maaşı yükseltirse olur da deniyor. Davilla'nın açıklamaları biraz yükselt açıklamaları deniyor.
5 senelik icin toplam 10 milyon euro maas teklif etmisler, Kerem'de galiba senelik 3.5 istemis deniliyordu bazi yerlerde. Arada cok ucurum var, kendisi zaten dis dunyaya kapali olan bir lige gitmek isteyecegini sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt