Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer olsa da olmasa da

Şampiyonuz!

Ben transferleri Şl’de belki üst tura çıkarız belki bi çeyrek final yaparız diye istiyorum.

Yoksa mevcut kadro form tuttuktan sonra ligde herkesi kucağında gezdirir.

Endişe etmeyin ZKER ATARIZ.

Manchester United; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Scott McTominay için 25 milyon sterlin istiyor.

(The Athletic)

gsnin içinden belgeler çıkıyor
gs'ye dokunmak kadar kolay bir şey yok
çünkü
fatih teriminiz yok
+
doğuştan galatasaraylılar zaha'nın ne kadar zararlı olduğunu bilir
ve onu göndermek için gerekirse aleyhte çalışır
çünkü sevgi eylem gerektirir bazı eylemler zor yoldan olacaktır
=
1723630886842.webp

/
1723630914147.webp

Son anda vazgeçtiği için Brentford'a transferi gerçekleşmeyen Cajuste'a Galatasaray'ın ilgilisi hâlâ devam ediyor. Galatasaray, bu transferi bitirmek için çalışmalara başladı.(Tuttosport)

Mek Tomineyyyy

25 milyon yuro = Sara + 5 + Cenker

teklif edelim o zaman. Gün kısmı bizde kalabilir.

Alex Telles, Beşiktaş'a önerildi. Giovanni van Bronckhorst, bu öneriye olumsuz rapor verdi. (Habertürk)

Cok fazla tutto isimli kaynak var bu biraz kafa karistiriyor tutto spor var tuto mercato var tuttoIT var hangisi güvenilir ki bunlarin calzio malzio biseyler daha vardi DAZNIT SKYIT bunlara hic girmiyorum

Tor ve Sara'nın yanına tam olarak Lemina gibi bi adama ihtiyacımız var. Ne Cajuste ne Tominay. İkisini koli bandıyla birleştirsek anca aradığımız adam olur.
Lemina treni kaçtı ne yazık ki... O tarzda bir adamı da ya premier Lig ekibi falan alır ya da takımından salmaz... Çok büyük bir şans lazım...

Genç Ndiaye'de diyebiliriz mesela. Oyuncu tarzı olarak öyle birisi.
Anladım zaten de öyle birmoyun yapısına sahip olan bir oyuncuyu kim yüksek bir fiyat almadan niye bıraksın? Bırakacaksa da salça olacak birçok İngiliz Alman italyan Fransız takımı olacaktır. Aralarından çekip almak çok zor ve böyle bir oyuncu bulmak da çok zor. Tabi aslında bulunabilir ama oyuncunun adı sanı geldiği takım taraftar nezdinde sıkıntı yaratır ve o seviyeye gelene kadar kimse tahammül etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt