Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha'yla Kerem biz gidicez diye geldiler heralde hocaya, hoca da gidin hadi bakalım nereye gidebiliyorsunuz diyip saldı bunları. Bi haftadır dolandılar ortalıkta baktılar alan yok kös kös döndüler Florya'ya.

Enselerine okkalı birer tokadı hakettiler, bi hafta boyunca da Florya'yı paspaslatmak lazım ceza olarak.

Zaha'yla Kerem biz gidicez diye geldiler heralde hocaya, hoca da gidin hadi bakalım nereye gidebiliyorsunuz diyip saldı bunları. Bi haftadır dolandılar ortalıkta baktılar alan yok kös kös döndüler Florya'ya.

Enselerine okkalı birer tokadı hakettiler, bi hafta boyunca da Florya'yı paspaslatmak lazım ceza olarak.
Hadi zaha'nın yine geçmişi var kerem neyine güvendi acaba. Zaha'nın ölüsü pl'ye döner keremin döneceği yer max erzincanspor

Gelişmeleri özetler misiniz? İş yoğunluğumdan ötürü takipte zorlanıyorum.

Teşekkürler

Teşekkürler

Olumlu veya olumsuz hiçbirşey yok. Cenk Ergün tv'ye çıkıp ağladı suçu niye bana atıyorsunuz diye. Bunun haricinde adı geçen futbolcuların tamamı yalan, bizden kimse başka takıma gitmiyor. Belki bir iki oyuncu kiralayabiliriz.

Teşekkürler
1723634225990.webp

Transferi kapatmışız saygıdeğer başkanın ifadelerine göre

Olumlu veya olumsuz hiçbirşey yok. Cenk Ergün tv'ye çıkıp ağladı suçu niye bana atıyorsunuz diye. Bunun haricinde adı geçen futbolcuların tamamı yalan, bizden kimse başka takıma gitmiyor. Belki bir iki oyuncu kiralayabiliriz.

Sağ olun rtaşlar.

Anladığım kadarıyla hiçbir yönetici sağlam bir MC almamız gerekliliğinin farkında değil

Kerem ve Zaha konusu anca bu kadar kötü yönetilirdi. Hem satamadılar hem taraftarın önüne attılar, şimdi de faydalanmaya çalışacaklar.
Kerem gidebilmek için fayda vermek zorunda. Zaha da PL hatırasına toz kondurmamak için elinden geleni yapar. Asıl mesele biz faydalanmak istiyor muyuz? :red:

Son anda vazgeçtiği için Brentford'a transferi gerçekleşmeyen Cajuste'a Galatasaray'ın ilgilisi hâlâ devam ediyor. Galatasaray, bu transferi bitirmek için çalışmalara başladı.(Tuttosport)
Zaniolo nun da sanki son anda transferi yatmıştı Brentford a bize gelmeden önce.

Limit olayı yüzünden transfer yapılamadığı netleşmiş gibi oldu ifbde aynı durumda satmadan alınamıyor demekki.

bu arada teoride dedikleri doğru. sezon başında,

sağ bek
yedek forvet
orta saha

ihtiyaçlarımız elzemdi. ağustos'a, ikinci kampa yetiştirdiler.

ancak en büyük sorun, sağ bek ve orta saha işine 30 milyon euro gömüp, soru işaretli oyuncular almış olmaları.

Limit olayı yüzünden transfer yapılamadığı netleşmiş gibi oldu ifbde aynı durumda satmadan alınamıyor demekki.
Bizim yine az da olsa limitimiz var ama CL'ye kalirsak daha da artacak, Fener'de suan hic yok onlar Ferdi'yi satarsa anca yaparlar suan icin durum boyle.

Bizim yine az da olsa limitimiz var ama CL'ye kalirsak daha da artacak, Fener'de suan hic yok onlar Ferdi'yi satarsa anca yaparlar suan icin durum boyle.
Adminim ŞL parası transfer limiti olarak ekleniyorsa çok iyiymiş o zaman beklentiye girebiliriz youngboys maçı hayati bir öneme sahip.

Adminim ŞL parası transfer limiti olarak ekleniyorsa çok iyiymiş o zaman beklentiye girebiliriz youngboys maçı hayati bir öneme sahip.
Zaten ayak basma parasi 20 milyon dolar, yani 18 milyon euro diyelim. Tabi daha naklen yayin gelirleri vs eklenecek sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt