- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.991
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi gelsinChelsea'de fazlalik olan genc oyuncular gonderilecek, bunlardan bazilari;
David Datro Fofana
Armando Broja
Ângelo
Cesare Casadei
Chukwuemeka
Ooooooohhhhhh, Götlerine girdi mal gerizekalilarin. Sirf biz almayalim diye aldilarFenerliler limit olmadığı için Oğuz Aydın transferine tepkili
Eski ask
Tuh jekem gene 3cu oldubu ligde bu sene gs, fb ya da bjk şampiyon olacak.
üç takımı da biraz biraz izledik. her takımın kendine göre avantaj ve dezavantajları var an itibariyle.
bu iş daha çok su götürür ama an itibariyle şampiyonluk ihtimali yüzdelik dağılımınız nedir?
gs 50 %
fb 26 %
bjk 24 %
Yuuuhhh, derhal terk et forumuben şu an en büyük şansı, tırnak farkıyla bjk'ye veriyorum.
ilk onbirleri türk ligini kırmaya çok uygun malesef. aşırı kötü oynadıkları maçları bile bir şekilde bir kaç oyuncunun kalitesi ile alabiliyorlar. bizim 2022-2023 sezonuna benzetiyorum onları. ha yarın bir sakatlık yaşarlar, avrupa macerası yıpratır vs onu bilemem. ayrıca rotasyonları oldukça dar. biz o sezon sadece ligde oynuyorduk. bunlar 3 kulvarı ne kadar götürür bilemem.
bizim ise en büyük handikapımız yöneticilerimiz ve başkanımız. bir anda her şeyi mahvedebilirler öyle bir potansiyelleri var. yoksa kadro kalitesi en yüksek takımız.
fb'den ise bir yol olmaz. muhtemelen bu sezon ligi üçüncü bitirecekler.
an itibariyle
%40 bjk
%35 gs
%25 fb
bence.
Stirsin ṣiṣko amerigaliMcKennie bizi istemiyor mu yani ? Yarım ingilizcemle bunu anladim