Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mckennie konusu. acikcasi son eklenen haber dolayli - bu duruma bende sasirdim.

bu surec de benim bildigim ve gozlemledigim ; kendisi CL bazli tekliflere olumlu bakacagi yonunde idi . dolayisiyla kendisine cok israrci olan fiore nin teklifine ust uste olumsuz yanit verdi.

sayet olur da tepe 5 lig CL takimlarindan teklif almazsa, italya da kalmayi dusunur zannimca. bu da fiore nin teklifine son gunlerde evet demek olabilir.

bize olumsuz bakmasi - ligin kalitesiyle orantili mi ,yoruma acik.
belki bizim resmi olarak CL girisimizi bekliyordur, bilemiyorum....

sonuc olarak, scoutsal gozlem baglaminda nacizane dusuncem de bir degisim olmadi ; <- genelde -> abd, kanada, japonya, guney kore ve australya bazli yeteneklerin *uzak diyarlardan *avrupa kitasina futbolun merkezine gelmek icin belli bir bold sartlari bugune dek olmadi bazi istisna oyuncular disinda.
yani lig dusuk gelmem ben degilde, daha cok , kistas ; maas'imi zamaninda verirler mi, yasam seviyesi elverisli mi gibi gibi noktalara bakiyorlar. avrupa icerisinde her hangi lig tecrubesi kendilerinin gelisim ve oyun evrilmelerine zenginlik ve kalite derinlik katacagindan avrupa kitasi her daim albenili durumda. daha yildiz vibe'li olanlarin da avrupa kitalari,ozellikle CL kistas'i da etken oluyor elbette.

brezilya mense de genelde maas miktari oncelik oluyor yetenegin seciminde.
istisnalar haric.

nacizane gozlemim .

saygi ve selamlar.

mckennie ajan olarak geliyordur. Yedlin topçu olmadığı için çok sırıtmıştı ama mckennie fazla sırıtmaz!

BJK ikinci gedsonunu da aldı.Nour u aldılar .Çok iyi yoldalar söylenen doğru galiba.Rahmi Koç ölmeden önce bir şampiyonluk istiyorum demiş Ali ile tartışmışlar filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt