Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem gidecekse Zaha'nin kalmasina pek birsey demem sahsen. Ama Kerem gidecek gibi durmuyor Cenk'in sozlerine bakarsak o zaman Zaha gitmeli.

Ikisinden biri gitmeli kisaca.

Zaha kalırsa üzülmezmiş bah hele yav
Kalırsa üzülmemizi gerektirecek ne yaptı Zaha yav? Niye birden bu herif herkesin hedef tahtasına koyduğu adam oldu?

Haluk Yürekli: "Spartak Moskova ve Kerem Aktürkoğlu menajeri bugünde görüşmeler yapılmış. Kerem 3.5 m + bonuslarla 4 m euro talebi var, Moskova'da bonuslarla 3.5 m euro çıkmış. İki taraf arasında olumlu bir şey yok."

Kamp görmemiş adamlar aldık geçen sene sakatlık olsun performans düşüklüğü olsun zaten bunun doğal sonucu.Mesela şuan git Rabiotu al o da başarılı olamaz maliyetine göre.
Zaha konusu bana karmaşık geliyor. Kalırsa başarılı olursa sevinirim. Giderse üzülmem. Kalır da başarısız olursa çok üzülürüm.

Zaha ve Kerem Aktürkoğlu kulübümüze hayırlı olsun
İkisini de kazanmaya bakacağız

Kamp döneminin başlamasına gerek yok cicu ya geçen seneden oliviera ya ise geçen sezonun başından beri takım bul mesajı veriliyor. Bonservis istenildiğini de düşünmüyorum. Sergio nun maaşından kurtulmak bile kafi idi. Ama o maaşı Sergio bırakmak istemiyor anlaşılan. Cicu yu da beleşe veriri bizimkiler yer açmak için ama alacak olan takım bu ligden olmaz büyük ihtimal. Az kalsın konya ligden geçiyordu bunun performansı yüzünden.
Valla ben bizimkilerin herşeyi son ana bıraktıkları için çok göndermek için uğraştıklarını düşünmüyorum Cicaldau yu ve Duboisi göndermek imkansiz değil ama olacağı soyleyim transfer doneminin sonuna doğru Basaksehir felan ücretinin yarısını biz verelim ayağı çekecek pusu da bekliyorlar.

kerem'in kalmasında sıkıntı görmüyorum ama galatasaray'da kazandığının 3 katı teklif edilirken çingene pazarlığına girip yarın bize zam diye ekşirse

1723669832190.webp

ları değişiriz

Haluk Yürekli: "Spartak Moskova ve Kerem Aktürkoğlu menajeri bugünde görüşmeler yapılmış. Kerem 3.5 m + bonuslarla 4 m euro talebi var, Moskova'da bonuslarla 3.5 m euro çıkmış. İki taraf arasında olumlu bir şey yok."
nasıl olumlu bişey yok anlaşmışlar sayılır işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt