Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an Rusya’ya transfer olmak demek futbol kariyerinin bitmesi demek.
İyi oynasan bir yere gidemezsin, kötü oynasan kaybolur gidersin
Para için değmez. Kerem de gitmez.

Sol bek derken millet bulup ve deniyor

Bence istemiyor, daha dogrusu daha kaliteli bir lige gitmek istiyor. Rusya'ya gitmek demek Avrupa'dan koptun demek. Milli takimi da dusunuyorsa oraya gitmesi kendisi icin pek dogru bir adim degil.

Tabi mali anlamda iyi para kazanir orasi kesin.
Açık konuşmak gerekirse Keremi avrupadan kimse istemez yav ki istemiyorda zaten.

Zaha-kerem, ziyes-baris, sara-demirbay her kim ise hangisi oynarsa mevkisinde düzenli oynamalı. Biraz sen oyna biraz da öteki oynasin biraz şu mevkide oyna biraz burada ile olmuyor bu işler.. 11 dışında kalan da yedekligi kaldirabilmeli.. olur mu bu isimlerle?

sezona başlarken okan hocanın aklında sol bek takviyesi olmamasına anlam veremiyorum. köhn'de ne gördü de bu adam seneye de bizi götürür diye düşündü acaba
Köhnün iyi olması kötü olmasını da geçelim. Diyelim bu herif kart cezalısı oldu, grip oldu bişey oldu 2-3 hafta yok. Napacak hoca? Sağdaki herifi alıp sola koyacak. Ee sağbek yedeğimizde yok. Kaana mı kalacaz yine. Bir mevkideki as oyuncunun yedeği başka mevkiden biri mi olacak hep

Açık konuşmak gerekirse Keremi avrupadan kimse istemez yav ki istemiyorda zaten.
Isteyeni vardir ama buyuk ihtimal tatmin edici teklifler yoktur. Yani salliyorum, LaLiga veya Serie A'dan orta siralarda oynayan takimlari begenmiyordur mesela halbuki oralara gitse hem kafasi rahat eder hem de kaliteli ligde oynamis olur. Rusya'da sampiyonluga oynasan ne oluyor? Hic birsey.

İş bilmezler gene bir işi becerememiş. Gönderecekler diye zaha'nin maaşını da 10'a çıkarmışlardı kalemsorleri ile şimdi her kötü maçında bu 10 lafı sürekli gündem olacak.

Bu aralar kerem ifbye haber yollamış diye haberler gördüm. Eğer ki gerçekliği varsa diyecek söz yok. Kerem top öldürüyor son bir senedir. 10 net kaçırıp bir tane atıyor. Bence gitmesi hayırlı olur. Vereceğini verdi.

Köhnün iyi olması kötü olmasını da geçelim. Diyelim bu herif kart cezalısı oldu, grip oldu bişey oldu 2-3 hafta yok. Napacak hoca? Sağdaki herifi alıp sola koyacak. Ee sağbek yedeğimizde yok. Kaana mı kalacaz yine. Bir mevkideki as oyuncunun yedeği başka mevkiden biri mi olacak hep
şu andaki rotasyona göre dubois'yı koyar heralde. kaan da oynar, jelert de ama pozisyonun as oyuncusu yok yani köhn'le. sakatlık futbolda herkes için risk, olursa kaçarı yok. bugün allah vermeye torreira'ya da bişey olsa en azından as oyuncunun arkasına koyacağın yedeklerin var. as'a bişey olmasın diye dua ediyon işte mecbur. ama sol bekte as da yok, yedekler de vasat. hani hoca oynatacağından değil sağdaki ali turap gibi bi potansiyel de yok bişey olursa bu parlar belki diye. allah'a emanet edilmiş bi pozisyon, orta sahadan bile daha büyük açığımızdı geçen sezon. transferin bitimine 2 hafta kala anca yamaya bırakılan bombok bi planlama.

Bence istemiyor, daha dogrusu daha kaliteli bir lige gitmek istiyor. Rusya'ya gitmek demek Avrupa'dan koptun demek. Milli takimi da dusunuyorsa oraya gitmesi kendisi icin pek dogru bir adim degil.

Tabi mali anlamda iyi para kazanir orasi kesin.
Ustad kereme kim neden avrupadan teklif yapsin bu cocugu birileri kandiriyor gaz veriyor adamin dolu eksigi var avrupa futbolu icin cok yetersiz uniteda iki mactada muazzam iki gol atti buna ragmen teklif gelmiyor

Avrupa scoutlari once devamlilik top kontrolu mental son vurus hepsine bakiyor almaz kisme bunu ayrica bizim milli takim icin onemi yokki mozambik liginede gitsen yurtdisinda oynuyor diye hemen cagiriyorlar

yanilmiyorsam su fenerin aldigi tiago cukuru milli takima almadilar mi ?

Isteyeni vardir ama buyuk ihtimal tatmin edici teklifler yoktur. Yani salliyorum, LaLiga veya Serie A'dan orta siralarda oynayan takimlari begenmiyordur mesela halbuki oralara gitse hem kafasi rahat eder hem de kaliteli ligde oynamis olur. Rusya'da sampiyonluga oynasan ne oluyor? Hic birsey.
Kerem Barcadan yıllık 10 milyonluk teklif bekliyor herhal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt