Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
40 milyon euro
cl parası işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 milyon euro
Avrupa'da transfer bitince alır bunlarlillein solstoperi
brestin solbeki
salzburgun 6 nosu
acillllll
Maaş artışı değil, gideceği kulüpten 10 alıyoruz diye kahramanlık hikayesi yaratmaya çalıştılar bu da maaşına denk dendi. Zahanin maaşı akıllarda 10 olarak kalır çünkü o kadar haber çıktı. Kötü maçlarında sürekli bu dillenecek 10 alan adam niye bu kadar kötü oynuyor diye.gönderecekleri adamın niye maaşını arttırsınlar yav
Onyedika napıyor acaba
Onlari unutalim, bu saatten sonra cikacak olan para en fazla 10 milyon euro olur o da belki.cl parası işte
Kerem Nelson apoyu kohnu sat tamamdir40 milyon euro
kaan apo nelson 3 lu stoper
baris sagda tek basina
zaha ve keremi sol kanata koy beraber iyi olan kazansin de
hodri meydan
Young Boys maçında sahaya atlamaz insMason yine makara peşinde
he ok simdi anladimMaaş artışı değil, gideceği kulüpten 10 alıyoruz diye kahramanlık hikayesi yaratmaya çalıştılar bu da maaşına denk dendi. Zahanin maaşı akıllarda 10 olarak kalır çünkü o kadar haber çıktı. Kötü maçlarında sürekli bu dillenecek 10 alan adam niye bu kadar kötü oynuyor diye.
Gitmek istiyormus zaten milana birakmamislargeçen genk mi gent mi ne onla oynadılar izledim korkunç toplar kaybetti. ya brugge'u kafada bitirmiş ya da sezona yatarak girmiş. pek şahsına güvenilip büyük yatırımlar yapılacak bi karaktere benzemiyo
Takim diye birsey kalmasin, acayip fikir(!)Kerem Nelson apoyu kohnu sat tamamdir
ben onu bunu bilmem 3 puan feda ediyorum zaten maksat zaha kerem dilemmasi bitsinapoyu unutun doc
bir doc olarak en iyi senin bilmen gerekir
aponun fizyolojik olarak belinin dönmesi artık daha imkansız
Sen çok rahatsin isyan görmüyorum sende sayın CundMason yine makara peşinde
milan'ın verilmiş sadakası varmışGitmek istiyormus zaten milana birakmamislar
locadan atlarsa bacagi kirilir sanmamYoung Boys maçında sahaya atlamaz ins
3 oyuncu aliyoz ya öyle daha güçlü oluyoruz emin ol admirimTakim diye birsey kalmasin, acayip fikir(!)
Bence oralardan isteyeni de bonservisi düşük veriyordur. Bu da bizim işimize gelmez.Isteyeni vardir ama buyuk ihtimal tatmin edici teklifler yoktur. Yani salliyorum, LaLiga veya Serie A'dan orta siralarda oynayan takimlari begenmiyordur mesela halbuki oralara gitse hem kafasi rahat eder hem de kaliteli ligde oynamis olur. Rusya'da sampiyonluga oynasan ne oluyor? Hic birsey.