- 6 Eylül 2014
- 93.114
- 64.104
- 4.488
Kereme senin 11 garanti değil ona göre karar ver desinler. Git Rusya'ya putinle tanış birader. Erdoğan'ın kankasi zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mason yine makara peşinde
Barış var önünde. İkinci yarı girer.Kerem Konya macinda 11e döner mi
Ulan ne sabir varmis arkadas bu S. Moskova temsilcisinde. Son teklifimiz budur de koy onune 1 gun sure. Geliyorsa gelsin gelmiyorsa gelmesin. Mbappe sanki mübarek.Haluk Yürekli: "Spartak Moskova ve Kerem Aktürkoğlu menajeri bugünde görüşmeler yapılmış. Kerem 3.5 m + bonuslarla 4 m euro talebi var, Moskova'da bonuslarla 3.5 m euro çıkmış. İki taraf arasında olumlu bir şey yok."
Young Boys maçında sahaya atlamaz ins
Ay mi?Ay çok terledim
Young boysu eler miyiz ne dusunuyorsuntransfer yapmayacagımız kesinlestigine gore nobet konusunu kapatıp y. boys ve lig maclarina odaklanmak iyi olur
barış bu formuyla kadroya zor girerBarış var önünde. İkinci yarı girer.
bizde ne kadar aliyordu? 2.5 var mi sanmiyorum.Ulan ne sabir varmis arkadas bu S. Moskova temsilcisinde. Son teklifimiz budur de koy onune 1 gun sure. Gelirse gelsin gelmiyorsa gelmesin. Mbappe sanki mübarek.
zor mac. kerem iyi oynarsa şansımız var.Young boysu eler miyiz ne dusunuyorsun
Barisla konuşmuyor bunlarda maçlarda dikkatimi çekti zatenKeremin negatif enerjisi bana zahadan daha çok batıyor
Sen çok rahatsin isyan görmüyorum sende sayın Cund
Futbol takımına. Tinercilerden 5 yedik sustun. İçine atma artikneye isyan edionuz ki