Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sırf o değilki - sportifteyken , seçilmiş kadroda değilkende

puma işleri
kemerburgaz işleri
florya işleri
mecidiyeköy işleri

de ayrıca yaptı.

+ sponsorlk işleri.

8-10 kaleme koşuyordu.
Sponsorluk işleri ve tesis işlerinde başka isimlerde vardı ama dediğin gibi işte hepsine koşması yanlıştı zaten bu Erden Timur'un değil o başkanın yanlışı.

bugün de iş yapıp paramızı kazandık allaha şükür ama gsnin durumu yüzünden hep mutsuzuz. para bile mutlu etmiyor artık

ekib-ül ..

1723725708406.png

Sponsorluk işleri ve tesis işlerinde başka isimlerde vardı ama dediğin gibi işte hepsine koşması yanlıştı zaten bu Erden Timur'un değil o başkanın yanlışı.
hatalı düzen üzerine ultra hatalı karar ile adamı dışarı ittiler ve bu sıraladığım işlerin hepsinde boşluk oldu

iletişim en başta ... onu yazmadım üstte.

şimdi ordu gibi kontejan var sportifte bir sürü GSYİAD dolu ...

adamın 10 parmağına 1 er kişi atandı gibi durum...

yönetim darmadağın ya şu an - bir iş var , görev var - kendiliğinden hallolur gibi takılıyorlar.

Laufdistanz (km) olan yere in. Leverkusen 122 degil 123km kosmus.
üstat sen beni anlamadın. her maçın ayrı bir hikayesi var.

bir takım bir takımdan üstünse, üstün olan takım koşmamalı demiyorum ben. rakip nasıl oynamış, favori takım nasıl oynamış? maça göre konuşalım.

eee mesela bu maçta rakip takım leverkusen'den fazla koşmuş? leverkusen'den daha fazla sprint atmış?

maçı izledik mi yooo?

belki oyun öyle bir cereyan etti ki 70 metrede tenis maçı gibi oynandı?

ben gs süper koşan bir takım demiyorum. kimseyi de savunmuyorum. sadece gs-hatay maçı için konuşuyorum. o maçta takımdan çok koşu beklenemezdi zaten. gerek de yoktu. kısa mesafede oynandı maçın %70i neredeyse.

Öyle bir şey yok.

Aksine gerçekçi bakıyorum, geçen seneki özgürlüğü bulamayacaktı, adam savunmada bekletti Lille maçında mesela direkt ve iki gol de onun hatalarıyla geldi.

Ligde de geride tuttu izlediğim kısımlarda. İlerde bundan vazgeçerdi vs ona bir şey diyemem.

30 m euroya transfer yapıp hiç artı değer katamayacaklarını düşünmek bana saçma geliyor asıl.

Konu Türk kulüpleri olunca bu paraları çar cur etmek çok kolay bence ..
Bu konu özelinde demedim genel olarak bizimle alakalı da olumsuz konusuyorsun..
Ben de bu yönetime güvenmiyorum ama rakiplere bakınca da onlar da sıkıntılı gibi..
En uzuldugum nokta yine makası açma fırsatını elimizin tersiyle itmemiz oluyor bu takım ne zaman sahlanacak olsa içimizden birileri engel oluyor bir sekilde..

Kosu mesafesi takibi önemli kosmadan kazanamazsiniz ama her macin bir hikayesi var ve bu yüzden rakibe göre degisir bu istatistik

Hatay’a 105 kosan takim gecen sezon bayern deplasmaninda 117 kostu mesela

Kosucu bir takim oldugunuz zaman da sadece kosuyoruz elestirisi olur tudor dönemi oldugu gibi

Dogru bir kadro planlamasi ile hem kosan ve tempoli hem de teknik kapasitesi yüksek bir takim kurmak mümkün

Bizim 22/23 kadromuz öyleydi mesela sadece orta saha da kreatif bir oyuncu eksikligimiz vardi oliveira’nin formsuz oldugu dönem

üstat sen beni anlamadın. her maçın ayrı bir hikayesi var.

bir takım bir takımdan üstünse, üstün olan takım koşmamalı demiyorum ben. rakip nasıl oynamış, favori takım nasıl oynamış? maça göre konuşalım.

eee mesela bu maçta rakip takım leverkusen'den fazla koşmuş? leverkusen'den daha fazla sprint atmış?

maçı izledik mi yooo?

belki oyun öyle bir cereyan etti ki 70 metrede tenis maçı gibi oynandı?

ben gs süper koşan bir takım demiyorum. kimseyi de savunmuyorum. sadece gs-hatay maçı için konuşuyorum. o maçta takımdan çok koşu beklenemezdi zaten. gerek de yoktu. kısa mesafede oynandı maçın %70i neredeyse.
Knk koşu işi geniş yelpaze

Öyle rakibi hapsettim ee nasıl çok koşiyim tabiki az koşucam diyip geçemeyiz

Demin bi rtş bahsetti hücumda sıfıra inmen de koşu,driblingle adam eksiltmen de koşu,geçişi verdin yetişip adamı yakaladın mı o da koşu,savunma arkasına sarkıp rakip savunmayı allak bullak ettin mi o da koşu

Mesela rakip kapandı açamıyon sahayı genişletmen lazım,şimdi açılsak sence biz mi rakibi açarız yoksa bu hamle götümüzde mi patlar :)

Bi düşündüm de kaan köhn nelson apo demirbay ziyech zaha icardiyle falan bizi genişletirler dakikasında

Lever izlediğim maçlarda oyunu genişletmeyi çok iyi yapıyodu

Yilin transi olabilir

Zamanında bayağı iyi futbolcuydu, güzel transfer gerçekten. Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş ve Trabzon haricinde kadrosu güçlü diyebileceğimiz takım kalmadı gibi bişey ligimizde. Geçen sene ligin 5. Kasımpaşanın 2 katı puan toplamıştık böyle bir lig sıkıcı oluyor gerçekten

Konu Türk kulüpleri olunca bu paraları çar cur etmek çok kolay bence ..
Bu konu özelinde demedim genel olarak bizimle alakalı da olumsuz konusuyorsun..
Ben de bu yönetime güvenmiyorum ama rakiplere bakınca da onlar da sıkıntılı gibi..
En uzuldugum nokta yine makası açma fırsatını elimizin tersiyle itmemiz oluyor bu takım ne zaman sahlanacak olsa içimizden birileri engel oluyor bir sekilde..
Kadro olarak game changer oyuncu bizde daha fazla, onlar daha derin.

Benim fener şamp deme sebebim saha içi değil saha dışı daha çok, mesela mevcut bütçelerde 30 m euro daha harcayabiliyor olmamız lazım ama harcamıyoruz. Yönetim gücü olarak çok zayıfız ve Florya’yı korumak kolay olmayacak keza tesis değiştiğinde o bile bir afallama yaratacaktır takımda.

Net şekilde dinamik orta saha eksiği var almıyoruz, sol bek ve sağ bekte yedek yok yine almıyoruz. Çıkıp divanda 300 m euroya florya satıcaz diye şov yapıyorlar.

Bu ortamda olumlu bakamıyorum.

Knk koşu işi geniş yelpaze

Öyle rakibi hapsettim ee nasıl çok koşiyim tabiki az koşucam diyip geçemeyiz

Demin bi rtş bahsetti hücumda sıfıra inmen de koşu,driblingle adam eksiltmen de koşu,geçişi verdin yetişip adamı yakaladın mı o da koşu,savunma arkasına sarkıp rakip savunmayı allak bullak ettin mi o da koşu

Mesela rakip kapandı açamıyon sahayı genişletmen lazım,şimdi açılsak sence biz mi rakibi açarız yoksa bu hamle götümüzde mi patlar :)

Bi düşündüm de kaan köhn nelson apo demirbay ziyech zaha icardiyle falan bizi genişletirler dakikasında

Lever izlediğim maçlarda oyunu genişletmeyi çok iyi yapıyodu
1- knk işini bırakalım. sevmediğim bir hitabet şekli. kullanmak istersen sen bilirsin.

2- ulan "MADEM RAKİBİ HAPSETTİK KOŞMAMALIYIZ" demiyorum. gs bir sürü dinamik olmayan oyunculardan kurulu bir takım. katılıyorum.

benim demek istediğim, geometrik olarak oynadığın metraj belli. hayvanlar gibi koşsan da 105 km çıkacak. cl'de zaten dinamik olmazsak yine küsküyü yeriz ama konu hatay maçı değil. şunu bir anlatamadım size.

Daha çok koşmak sadece defansif olarak daha çok mücadele etmek anlamına gelmiyor ki. Daha fazla oyuncumuz top almak için daha hareketli oynasa, savunma arkasına daha fazla koşu yapsak da koşu mesafemiz önemli ölçüde artacak. @Samet Nalbant 'a katılıyorum her halükarda bu takım daha fazla koşmalı rakip ve maçtan bağımsız.
Mesafe kadar koşuların doğru yere ve doğru zamanlamalı olmasıda önemli.Sonuçta amaç rakibe minimum alan ve zaman vererek etkisiz kılmak.

Boey-rashica

Boeyin hücumu,rashicanın da teknik kapasitesi çok iyi değildi ama akın akın geliyoduk sağdan

Biz gittik bu ikiliyi

Kaan-ziyech olarak değiştirdik

La ziyech çalım atmaz,kaan çizgiye basana kadar diğer sezon başlıyo nasıl akacaksın

Solda köhn oynuyo hücum yaparken olması gereken yerde değil,savunma yapıcaz olması gereken yerde değil,sol kanat zaha kerem hangisi oynarsa oynasın allaha emanet

Doğru ikiliyi bulmak zor değil bakın tadic topu tutup çizgiye basıyodu,ferdi iç koridoru işliyodu,maximin geldi kanatta kalmak yerine içe kıvrılan adam noldu ferdiyle anlaşamadı,bizim eboue vardı engin sürekli içeriye giriyodu eboue de kanadın tamamını kullanıyodu çakışmıyolardı,kanadı kullanan hamit geldi eboueyle üst üste bindiler ikisinden de tam verim alamadık

Para yok, free boupendza yi alalim, sag sol kanat oynar

2+1 saralim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt