Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman, sen ozetlerden oyuncu bakip transfer de edebilirsin.
Niye inceden laf sokma çabasına girdin anlamadım fakat adamların oynadığı maçların özetlerinde tehlikeli atakları ve hızlı hücumcuları olduğu belli oluyor. Full maçlarını izlesem de, 5 veya 8 dakikalık özet izlesem de belli oluyor. Bunu dememin sebebi de Young Boys'dan ziyade bizim oyun ve form durumundan yola çıkıyor olmam. Takımın zaaflarını artık o kadar çok iyi biliyoruz ki rakipte bir kaç hızlı atak göze batsa bunlar sıkıntı diyebiliyorsun. İşi yine git gel oyununa döndürürsek -rus ruletine- çevirirsek sıkıntı yaşarız yazmışım.

Misal Zürih maçını atayım, videodaki 4.40 ve 5.30'daki pozisyonları henüz hazır olmayan Bardakçı ile düşündükçe zor anlar yaşamamız olası.

Okan buruk'un en çok istediği kanat ariasmis. Ocak ayında gönderip yerine başka bir oyuncu isteyeceği yeni kurbanı. Bu kadar kendi sistemine ters bir oyuncuyu niye ister bir hoca hiç anlamıyorum. Adam atletik değil, hızlı bir adam değil skorer desen o da yok. Feghouli vari bir oyun kurucu kanat. 27 yaşına gelmiş Güney amerikadan çıkamamış adam.

Okan buruk'un en çok istediği kanat ariasmis. Ocak ayında gönderip yerine başka bir oyuncu isteyeceği yeni kurbanı. Bu kadar kendi sistemine ters bir oyuncuyu niye ister bir hoca hiç anlamıyorum. Adam atletik değil, hızlı bir adam değil skorer desen o da yok. Feghouli vari bir oyun kurucu kanat. 27 yaşına gelmiş Güney amerikadan çıkamamış adam.

misyöyü özel olarak istemişti 😂

17 diyorlar üstad
Playoff 4.3
Katılım 17.87
Bunlar direkt verilen paralar.
sonrasında katsayı ile alınan bir pay
+ sıralama ödülü, galibiyet diye gidiyor.

22 milyon euro + katsayı ile belirlenen 1 pay ne kadarsa o kadar gelir gelecek. Geçen sene 5-7 arası bir para almıştık yanılmıyorsam. Aşağı yukarı da bu kadar oluyor. Katsayı falan daha ilerleyen dönemlerde yatıyor galiba. 22 civarı bir parayı eylül içinde hesaba yatıracaklar.

Şu mal herifi övüp bir de Villa 18e alıyor diye kafa açıyordunuz adama süre bile vermiyorlar

Kimdi bunu yapanlar, öne çıksın

Zaha- Chiesa karşılıklı 1 sene kiralık takas ne dersiniz? Adamların Zaha'sı da Chiesa gibi duruyor.

Playoff 4.3
Katılım 17.87

22 milyon euro + katsayı ile belirlenen 1 pay ne kadarsa o kadar gelir gelecek. Geçen sene 5-7 arası bir para almıştık yanılmıyorsam. Aşağı yukarı da bu kadar oluyor. Katsayı falan daha ilerleyen dönemlerde yatıyor galiba. 22 civarı bir parayı eylül içinde hesaba yatıracaklar.
Elenirsen alıyorsun olm playoffu, öyle saçma şey mi olur

18.5 + katsayı bedeli alınacak ama katsayı bedeli hesabı karışık, toplasan maks 5 falan gelir sıramıza göre

Playoff 4.3
Katılım 17.87

4.3 Playoff'tan elenenlere veriyorlar. Playoff'u geçenler zaten katılım parası alacağı için ekstra para almıyor.

Gs şampiyon olunca ben:
IMG_6959.webp

Gs 4. yıldızı takınca ben:
IMG_6959.webp

Milli takım avrupa kupasında yarı final yapınca ben:
IMG_6959.webp

Fb avrupa kupalarından elenince ben:
IMG_6957.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt