Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol bek listesinde brezilya’dan 1 avrupa’dan 3 isim varmış (ertan süzgün)

Zaha : Bu kadar kupayı hiç bir arada görmemiştim .. ulan ne gündü ne hayaller vardı be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaha bir an önce gitse de maaşından kurtulsak. Bu belirsizlikte maliyetli transfer yapacaklarını sanmıyorum.

Solbeke Rikelme alinsin. Dubois gitsin.

Geçen sezon Gendouzi alınsaydı çok farklı bir senaryo olurdu. Zaha peşinde koşup, Ndombele'ye kaldılar. Torreira-Sara-Gendouzi ezerdi rakibi.

Vergiler kol gibi burada. Benim maasin %42'sine cokuyorlar. Futbolcular icin ne kadardır bilmiyorum.

orası kesinde - trasnferi önleyen detay tam olarak nedir ? Gs maaşını öder diyor ama ordaki vergi yükü yüzünden kira bedeli + maaş verigsine mi karşı adamlar vs vs gibi detaylandırmaları lazım haberi.

orası kesinde - trasnferi önleyen detay tam olarak nedir ? Gs maaşını öder diyor ama ordaki vergi yükü yüzünden kira bedeli + maaş verigsine mi karşı adamlar vs vs gibi detaylandırmaları lazım haberi.
Maaşın yarısı + 9 m euro gibi bir bedel var, maaşı bizim ödemeyeceğimizi söylemiştim herkesin aksine.

Böyle olunca total bedel onlar için 1 senelik 17-18 milyon euroya çıkıyor yani ya Zaha fedakarlık yapmalı ya da biz düşürmeliyiz bedeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt