Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.144
- 66.279
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne itin seyi la? Bayern son 10 senin en kötü bayerniydi. Olmasa zaten leverkusen sampiyon olamazdi. Hele tuchel'le futbol oynamiyordular. Oyuncular resmen cephe kurmus antrenöre. Clde ilerlemeleride kadro kalitesi ve oyuncularin kendini gösterme cabasiydi. Ha bizde imkanlarimiza göre yinede iyi mac cikardik onlara karsi ama final maclarda örnegin kopenhagen macinda futbolumuzun eksik oldugunu gördük. Heleki set oyunumuz.Vay be, bizim takimi itin seyine sokmak icin neler yaziliyor.
Gs'li adam kaçmaz.Forumda yer yerinden oynuyor
Gsde yer yerinden oynuyor
Ben kaçarım arkadaş
Allah için ne yazdın[COLOR=var(--YLNNHc)]Quid narras, romanus amicus feramuz? : )[/COLOR]
offff! ne yaptın sen aga! kavgada söylenmez![COLOR=var(--YLNNHc)]Quid narras, romanus amicus feramuz? : )[/COLOR]
Sakat evinde yatıyor.Ozan Kabak napıo
Köhn'ü takımda tutmak istediğini nerden anladın ki. Rusya'ya gitmeyi kabul etse satmıştık. Başka da teklif almamıştır zaten.Hoca sol bek istiyorsa yine yanlış düşünüyor sağ bek almamız lazım. Jelert'i sola atma ihtimalimiz var çünkü. Köhn'ü takımda tutmak isteyen kendisi demek ki ana planda düşünüyor.
'Sen ne anlatırsın, romalı arkadaş feramuz?' yazıyor da. Şu baştaki sondaki kodlar ne onu anlamadım. Bu forumu kullanmayı bi türlü öğrenemedim, ya ben çok eskiyim ya bu forumun arayüzü Galatasarayımız gibi fazla kaotik. bi bağlantı paylaşmak bi foto upload etmek bu kadar zor olmamalı, Admirlerime duyurulur : )Allah için ne yazdın
Ne alaka yawHoca sol bek istiyorsa yine yanlış düşünüyor sağ bek almamız lazım. Jelert'i sola atma ihtimalimiz var çünkü. Köhn'ü takımda tutmak isteyen kendisi demek ki ana planda düşünüyor.
15-20 gün önce Köhn'ün takımda kalmasını istediği yönünde haberleri çıkmıştı. Köhn'ün piyasası var istesen zarar etmeden elden çıkarırsın. Köhn ve Dubois'i gönderip 1 sağ 1 sol bek almamız gerekiyorKöhn'ü takımda tutmak istediğini nerden anladın ki. Rusya'ya gitmeyi kabul etse satmıştık. Başka da teklif almamıştır zaten.