Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.577
- 36.152
- 3.638
Sassulo 15+ bonus istiyor bunun için olmaz bu iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu olurKöhn yerine Locko
Ekli dosyayı görüntüle 257130
YuhKöhn yerine Locko
Ekli dosyayı görüntüle 257130
Fiorentina Zaha'nın maaşı karşılamaz da o yüzden.Zahayı neden amrabat takasında kullanmayı akıl etmiyoruz verelim Zahayı alalım amrabatı bence olur bu iş veya juve ile chiesa takasıda olabilir
2 seneden 5.5 m Euro garanti parası var bu parayı niye bıraksın ki. 2 m euro verip, anlaşıp feshetmek lazımMadem bu parayı biz verecez hiçbir yere göndermeyiz. Yabancı sayısı fazla gelirse 1 sene yatar zaten son senesi. Kendini düşünüyorsa feshedip gidebilir.
Muslera-Jelert-Davinson-Hermoso-Locko-Torreira-Sara-Mckennie-Barış-Chieza-Icardi
Gelen teklifin miktarına göre kalsın-gitsin diyebilir, normal. Ama kalmasından yana olduğunu hiç sanmıyorum. Zarar etmeden aldığın fiyata göndereceğiz de kimi alacağız o fiyata mesela, veya alabilecek miyiz onu düşünmüştür hoca.15-20 gün önce Köhn'ün takımda kalmasını istediği yönünde haberleri çıkmıştı. Köhn'ün piyasası var istesen zarar etmeden elden çıkarırsın. Köhn ve Dubois'i gönderip 1 sağ 1 sol bek almamız gerekiyor
locko tabi ne sandınyuhhh locko mu
Dubois'i gönderip sol bek eğer uygun 800-1 milyon maaş civarı bir oyuncu olursa mantıklı iş olur.Ertan Süzgün: "Galatasaray, Köhn ayrılmasa da sol bek transferi yapmayı düşünüyor. Brezilya ve Avrupa’dan belirlenen 4 oyuncu var. Bu takviyenin ardından Dubois'e veda edilecek."
Değerli ahbabım Y. Sever beğendin mi?
HayırDubois ve Cicaldau da ki rakamlar fesih rakami mi?
Ben de öyle 2 pozisyon düşünüyorum ama hoca belli ki Köhn'ü sol bek harici sol stoper ,sol açık olarak da(3 pozisyon) kullanmayı düşünüyordur.Hoca sol bek istiyorsa yine yanlış düşünüyor sağ bek almamız lazım. Jelert'i sola atma ihtimalimiz var çünkü. Köhn'ü takımda tutmak isteyen kendisi demek ki ana planda düşünüyor.
Adam son 5 sezondaki bütün maçlarda oynamış , bence gerçekabi hermoso gerçek mi
Hani nerde ? Bu arada bugün yayın var mı ağabey ?yuhhh locko mu