Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'da aynısını yapmış son günlerde Atletico'ya gitmişti Riera'yı almıştık biz de.

Takım kaptanı ve yerli topçusun kulübünü böyle zora neden sokuyorsun anlamış değilim tüm planlamanı değiştirmek zorunda kalıyorsun. Altyapı oyuncuları dışında ülke içinden yetişmiş 4 oyuncu yazman lazım Barış, Apo, Kerem var 4. Bile yok şu an. Eldekiler de gidecek mi kalacak mı belli değil

Muslera-Jelert-Davinson-Hermoso-Locko-Torreira-Sara-Mckennie-Barış-Chieza-Icardi

fatih-terim.gif

15-20 gün önce Köhn'ün takımda kalmasını istediği yönünde haberleri çıkmıştı. Köhn'ün piyasası var istesen zarar etmeden elden çıkarırsın. Köhn ve Dubois'i gönderip 1 sağ 1 sol bek almamız gerekiyor
Gelen teklifin miktarına göre kalsın-gitsin diyebilir, normal. Ama kalmasından yana olduğunu hiç sanmıyorum. Zarar etmeden aldığın fiyata göndereceğiz de kimi alacağız o fiyata mesela, veya alabilecek miyiz onu düşünmüştür hoca.

8 verildiğinde direkt gönderin demiştir. Çünkü o paralara daha iyisini bulma imkanın vardı.

Abdullah Avcıya WhatsApptan bunu attım

Ekli dosyalar

• tarkan.webp
    tarkan.webp
    91,4 KB · Görüntüleme: 36
Ertan Süzgün: "Galatasaray, Köhn ayrılmasa da sol bek transferi yapmayı düşünüyor. Brezilya ve Avrupa’dan belirlenen 4 oyuncu var. Bu takviyenin ardından Dubois'e veda edilecek."
Dubois'i gönderip sol bek eğer uygun 800-1 milyon maaş civarı bir oyuncu olursa mantıklı iş olur.

Hoca sol bek istiyorsa yine yanlış düşünüyor sağ bek almamız lazım. Jelert'i sola atma ihtimalimiz var çünkü. Köhn'ü takımda tutmak isteyen kendisi demek ki ana planda düşünüyor.
Ben de öyle 2 pozisyon düşünüyorum ama hoca belli ki Köhn'ü sol bek harici sol stoper ,sol açık olarak da(3 pozisyon) kullanmayı düşünüyordur.
Barış, Kaan, Berkan'dan sonra Jelert, Sara ve Köhn ile de döngü devam edecektir.

João Félix yeniden Chelsea'ye gidiyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt