Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be, bizim takimi itin seyine sokmak icin neler yaziliyor.
Ne itin seyi la? Bayern son 10 senin en kötü bayerniydi. Olmasa zaten leverkusen sampiyon olamazdi. Hele tuchel'le futbol oynamiyordular. Oyuncular resmen cephe kurmus antrenöre. Clde ilerlemeleride kadro kalitesi ve oyuncularin kendini gösterme cabasiydi. Ha bizde imkanlarimiza göre yinede iyi mac cikardik onlara karsi ama final maclarda örnegin kopenhagen macinda futbolumuzun eksik oldugunu gördük. Heleki set oyunumuz.

Cajuste ve Locko ilki kiralık ikincisi zor ama yerine başkası da olabilir.

Şu iki adamı kimseyi göndermeden alırsak başka bir hikayeyi konuşmaya başlayabiliriz, aksi halde gegenpressing oynıcaz kolpalarıyla kendi kendimizi yemeye devam ederiz.

Hoca sol bek istiyorsa yine yanlış düşünüyor sağ bek almamız lazım. Jelert'i sola atma ihtimalimiz var çünkü. Köhn'ü takımda tutmak isteyen kendisi demek ki ana planda düşünüyor.

Hoca sol bek istiyorsa yine yanlış düşünüyor sağ bek almamız lazım. Jelert'i sola atma ihtimalimiz var çünkü. Köhn'ü takımda tutmak isteyen kendisi demek ki ana planda düşünüyor.
Köhn'ü takımda tutmak istediğini nerden anladın ki. Rusya'ya gitmeyi kabul etse satmıştık. Başka da teklif almamıştır zaten.

Allah için ne yazdın
'Sen ne anlatırsın, romalı arkadaş feramuz?' yazıyor da. Şu baştaki sondaki kodlar ne onu anlamadım. Bu forumu kullanmayı bi türlü öğrenemedim, ya ben çok eskiyim ya bu forumun arayüzü Galatasarayımız gibi fazla kaotik. bi bağlantı paylaşmak bi foto upload etmek bu kadar zor olmamalı, Admirlerime duyurulur : )

Köhn'ü takımda tutmak istediğini nerden anladın ki. Rusya'ya gitmeyi kabul etse satmıştık. Başka da teklif almamıştır zaten.
15-20 gün önce Köhn'ün takımda kalmasını istediği yönünde haberleri çıkmıştı. Köhn'ün piyasası var istesen zarar etmeden elden çıkarırsın. Köhn ve Dubois'i gönderip 1 sağ 1 sol bek almamız gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt