Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bana saçma geldi, o ülkede vergi verdiysen özellikle ve oturduğun yer diğer tarafsa bundan muaf olunabiliyordur diye tahmin ediyorum.
Zaha'nın bu Kap'ta açıklanan kısım için değil de acaba imaj hakları tarafından elde ettiği gelir için bu sorun olabilir mi? O zaman sanırım 1-1.5 milyon euroluk bir vergi sorunu olabilir imaj haklarından 3 milyon kazanıyorsa.

zahanın son ay maaşını vermeyelim bari
transfer görüşmesi var diye kadroya niye girmiyor abi adam, söke söke kadroda olması gerek. Oynatırsın oynatmazsın o ayrı ama kadroda olacak arkadaş. Kontratlı oyuncu ayırılmak istiyor diye kadroya almıyoruz vay be.

Zaha'nın bu Kap'ta açıklanan kısım için değil de acaba imaj hakları tarafından elde ettiği gelir için bu sorun olabilir mi? O zaman sanırım 1-1.5 milyon euroluk bir vergi sorunu olabilir imaj haklarından 3 milyon kazanıyorsa.
Olabilir tabii de, bunu kimse nasıl öngöremedi ben onu anlamadım.

Neyse Zaha gitmek istiyorsa biz de göndermek istiyorsak yarı yarıya ödenebilir ama attığım linklerde de belli kurallar var, muaf saydırılabilir onlara göre.

Zaha diğer ihtimaller büyük ligler olmayacağını netleştirince bence Arabistan tarafına yeşil ışık yakacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt