Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.115
- 72.754
- 5.188
Şu mal herifi övüp bir de Villa 18e alıyor diye kafa açıyordunuz adama süre bile vermiyorlar
Kimdi bunu yapanlar, öne çıksın
Ben yapmadım yapmam bilirsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu mal herifi övüp bir de Villa 18e alıyor diye kafa açıyordunuz adama süre bile vermiyorlar
Kimdi bunu yapanlar, öne çıksın
Yok ya teselli ikramiyesi o, eskiden yoktu TS şampiyon olduğu dönem gelmişti.o ş.ligi çeyrek finali vs. gibi her iki kulübe de verilmiyor muydu yav şu attığın yazıyı detaylıca okuyayım enyisi.
Şu an bence avukatları onları inceleyip ona göre muaf olur mu olmaz mı onların görüşünü bekliyordur.Olabilir tabii de, bunu kimse nasıl öngöremedi ben onu anlamadım.
Neyse Zaha gitmek istiyorsa biz de göndermek istiyorsak yarı yarıya ödenebilir ama attığım linklerde de belli kurallar var, muaf saydırılabilir onlara göre.
Barış'ın golleri sıralamaya başladığı dönemYaptigim derin arastirmalar sonucunda kerem baris arasindaki limonitenin subat ayinda basladigini fark ettim
Iyi aksamlar arkadaslar, nasilsiniz?![]()
Ivan bebek miUlan bu Ivan bebek değil mi ?
Naber YemIvan bebek mi
Ivan bebek mi
Dusdan ciktim, oturdum sigara yakdim senNaber Yem
Duştan çıktım oturduktan sonra sigara yaktımDusdan ciktim, oturdum sigara yakdim sen
Dusdan ciktim, oturdum sigara yakdim sen
Bidaha ki space e katilmayi düsünüyordum, tsak gecerler di mi kalsin o isDuştan çıktım oturduktan sonra sigara yaktım
Olacak Hakanım
Olacak
Bizi kabul edecekler
Bol su is knk, bu sicakda cok önemliOtururken foruma bakıyor ve su içiyorum
O kadar kötü mü türkcem beAlmancıları şöyle bir kursa alalım