Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalgamı geçiyorsunuz ne kerem olayında ?!

Keremin sorununu yazayım!

fatih terim bunu onyekuru tarzı koşucu kanat olarak kullandı
defans arkasına koşu yapıyordu
babel gibi bir tankdan sonra
gözümüzü gönlümüzü açmıştı
enerjisiyle hızıyla

hocanızın ilk senesindede buna benzer birşey oynadı başda sonra ligin ikinci bölümünde
sonra birden playmaker kanatlığa başladı
icardiye paslar filan
orada yavaş yavaş homurdanmalar başladı
top kayıpları ile
ama tabii çok ses olmazdı
az buçuk icardi-kerem işliyordu
ama benim gibiler uyarmıştı
bu işin sonunda kerem ıslıklanır diye
(yine laf yemiştik)

geçen sene bunu 10 numaraya koymasıyla
iyice herşey ortaya çıkınca
ocağa doğru millet patlama noktasına geldi

keremin sorunu şu
kerem bir yardımcı oyuncu
ama bir jön gibi davranıyor

yardımcılığını bilse sorun olmayacakdı!

İlk şampiyonlukta son haftalar İcardiyle ikisi takımı sürükledi hem de Jon gibi davranmasına rağmen..
Bence Keremin en büyük sanssizligi onla aynı dili konuşacak bir hocayla calisamamasi oldu.. Okan hoca kötü anlamında demiyorum yoksa barış Alper boey Berkan apo hepsi Okan hocayla buldu kendini..
Keremin bu defolarinin bir şekilde giderilmesi gerekirdi..Bu kadar kolay pozisyona girebilen bir adamın hala bitiriciliginin ve son tercihlerinin kötü olması gerçekten can sıkıcı..

Bitiriciliği ve pasları çok kötü olan Kerem Aktürkoğlu aldığı cüzi maaşla ligde her yıl kazara 10 gol 10 asist yapıyor. Üstelik takımın taşıması gereken bir oyuncu da değil, oyunun içinde.

Şimdi onun yerine bitiriciliği ve pasları güzel olan oyuncu alırsak 20 gol 20 asist yapacak demektir. Sonuçta Kerem'i asla ve kata almayacak bir avrupa takımından gelecek. Ondan çok daha iyisini yapacağı kesin. Mantık bize bunu söylüyor.

Muslera seneye bıraksın futbolu diyenler dün inşallah ajax maçını izlemiştir.

Kaleci 40 yaşında 5 penaltı kurtardı , yok böyle bişi :)

Forum her gecen gün antu’ya dönüyor

Okan buruk tan nefret ettigini yazan bir üye bile var

Hocaniz yazan var

Galatasaray’in teknik direktörü genel olarak burdaki üyelerin teknik direktörü degil mi

Biz burda besiktaslilar veya fenerlilerle yazismiyoruz
Kaç yıldır foruma üyeyim son 6 aya kadar toplam 4-5 üye engelliydi, pek kimseyi engellemezdim şu an 20'yi geçmiştir. Forum değişik bir hâl aldı

kula bela gelmez hak yazmadıkça
hak bela yazmaz kul azmadıkça

hayırlı cumalar
namazlarımızı eksik etmeyelim Allah için bir şeyler yapalım

bu arada çok şikayet gidiyormuş
bu adam gs ile kimseyi övmüyor hep eleştiriyor
bu herif kesin fbli filan fistan diye

arkadaşlar övdüğüm iki gün yaşamaz benim

Max 2-3m Euro'ya Fransa 2'den sağ bek bulmak lazım. Köhn'e alıcı varsa gönderip sağlam bir sol bek şart oğlu şart. Zaten gitmezse formayı Jelert'e kaptırır.

+ Mutlaka 6 no alınmalı. Şart oğlu şart

Kerem başka takımda falan olsa asla istemezdim çift haneye alınmasını.

Bizdeyken ise değer verilmesi ve silinmemesi tarafındayım lakin yetenekli olsa da alt yapı eksiği var bariz şekilde.

Bunu kırmadan, topa değer vermeden yükselemez daha fazla. Alameti bitiricilikti, her şeyi yapıcam diye bunu da bozdu, yapabildiklerini daha iyi yapmaya odaklanmalı en azından.

Galatasaray taraftarı da o armayı sahada taşıyan herkese sahip çıkmalı, yarın oyuncular gider ama sahadayken kimseyi düşürmemeliyiz.

kaan-ziyaş duo suynan oynama fikrinden vazgec buruk

yeni topcuları ifb musabakasina kadar kadroya monte edebiliriz umariz

Bence bu kadro yanlış, kim ise istihbaratları epey zayıf olmalı. Kaan sağ bek başlayacaksa geçtiğimiz maç başlardı, Jelert olmaz ise en kötü Leo olur ama Kaan zor durumda kalmadıkça sağ bek olmaz. Sara ise YB ilk maç zaten olmayacak kuvvetle muhtemel; özel izinli olur o maçta, ama bu maç 11 görme ihtimalimiz yüksek bence. Bein kadro istihbaratları Galatasaray adına zayıf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt