Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum ama Sera Mertens yerine oynayabilecek iyi bir futbolcu. Bize orta sahayı sertleştirecek mücadele gücünü arttıracak bir 8 no daha lazım. Şuanki orta saha kurgumuz yine defansif açıdan yeterli değil. Bunu nasıl göremiyo yönetim ve hoca aklım almıyor. Yine aynı şekilde 3 lü orta saha kurgusunu hiç denemedik. 10 no fetişi olmayan hiçbirşey denenmedi bile. Bunlar gerçekten açıklaması güç ve vahim hata ve eksiklikler. Okan Buruk bunları nasıl düşünemiyo anlamıyorum
Günlerdir aylardir yıllardır aynı konuyu konusuyoruz oysaki:Baskı yedigimiz neredeyse tüm maçlarda patlak veriyoruz ve ortasahamiz tabiri caizse deliniyor.Sonra stoperlerle başbaşa kalıyorlar beklerle başbaşa kalıyorlar.Kanatlar zaten savunma yönünde 0 lar .Yeminle en önemli husus bu husus oysaki.gecen senede en önemli husus buydu ama deli gibi kanat alındı.

Sara'nın Mertens yerinde pek olacağını sanmıyorum ama biraz daha izlemek lazım tabii. Türkiye Ligi'nde Torreira ile beraber yan yana oynar sıkıntı yaşamaz ama Avrupa maçlarında 4-3-3'te iç olarak oynayabilir

vallah 30 dakikada 1 tane ikili mücadeleye girmiş
8 için tehlikeli bir rakam

belli ki ofansif yönü güçlü bu arkadaşın

mertens-sara- torreira ligde belki iş yaparda CLde imkansız!

top kapabilen tempolu bir orta saha lazım %100

ama bu adama maçların %80inde falan gerekli olmayacak, gidip konyaya karşı 6 numara-torreira-sara çıkacak halimiz yok mesela. ama diğer yandan derbi ve avrupa maçlarında da net gerekli.

bonservis-maaş baya harcamak zorunda olucaz iyi bi oyuncu için. böyle bi adamı oturtma lüksümüz de yok

2 ucu boklu değnek bu iş

4-5 milyona genç denerdim ben olsam. gedsonumuz olsaydı şimdi ahhhhhhhh

Günlerdir aylardir yıllardır aynı konuyu konusuyoruz oysaki:Baskı yedigimiz neredeyse tüm maçlarda patlak veriyoruz ve ortasahamiz tabiri caizse deliniyor.Sonra stoperlerle başbaşa kalıyorlar beklerle başbaşa kalıyorlar.Kanatlar zaten savunma yönünde 0 lar .Yeminle en önemli husus bu husus oysaki.gecen senede en önemli husus buydu ama deli gibi kanat alındı.

ve hala kanat peşindeler

6 no
solstoper
solbek

aciliyeti var bu takımın

bu kas kütlesinden sonra ben abdulkerimin toparlanacağını ne yazık ki düşünemiyorum
beli dönmüyor artık çocuğun

ama bu adama maçların %80inde falan gerekli olmayacak, gidip konyaya karşı 6 numara-torreira-sara çıkacak halimiz yok mesela. ama diğer yandan derbi ve avrupa maçlarında da net gerekli.

bonservis-maaş baya harcamak zorunda olucaz iyi bi oyuncu için. böyle bi adamı oturtma lüksümüz de yok

2 ucu boklu değnek bu iş

ucuza genç bir scout yapsınlar
mecbur değiller astronomik para bayılmaya

scout şefimiz bulsun işi ne maaş alıyor bu kulupden

kendisi görmüyormu?

bazen insiyatif almak gerekir!

Asıl tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum ama Sera Mertens yerine oynayabilecek iyi bir futbolcu. Bize orta sahayı sertleştirecek mücadele gücünü arttıracak bir 8 no daha lazım. Şuanki orta saha kurgumuz yine defansif açıdan yeterli değil. Bunu nasıl göremiyo yönetim ve hoca aklım almıyor. Yine aynı şekilde 3 lü orta saha kurgusunu hiç denemedik. 10 no fetişi olmayan hiçbirşey denenmedi bile. Bunlar gerçekten açıklaması güç ve vahim hata ve eksiklikler. Okan Buruk bunları nasıl düşünemiyo anlamıyorum

Sen düşünüyorsun okan ve ekibi düşünemiyormuş ya benim de aklım bunu almıyor

Sera değil oyuncunun adı sara ingilizce çeviri gibi okunmuyor o yazıldığı gibi sara diye okunuyor bilgin olsun

2 ucu boklu değnek bu iş

Son Jokey kulübü maçında ortasahayi ezdi geçti resmen.Gedson olmasinada gerek yok sert olsun biraz kafasıyla oynasın yeter.

Young boys maclari bitmeden limit acilmaz limit acilmadigindan transferde olmaz

28 agustos 3 eylul arasindaki nobeti acan transfer rekoru kirar😊

Jelertin bugün yedek kalacağı haberi doğru mu

Bizi ezim ezim ezen kopenhagın en çok göze batan oyuncularından biri olan jelert hocamıza göre hazır değilmiş

Tabi senin şimdi oyuncuyu geri götürecek antrenmanları yaptırıp takımla aynı seviyeye getirmen lazım haklısın

Köhn bile okan antrenmanı yemeden ilk maç davies gibiydi antrenmanı yedi adekugbeye döndü

IMG_5354.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt