- 15 Aralık 2011
- 18.557
- 7.315
- 1.513
Fenerliler yürüyüş fln yapıyor sandım meğer yarın göztepe maçı varmış...
Swiss otelin önünde toplaşmışlar takım gelmek üzere heralde...
Swiss otelin önünde toplaşmışlar takım gelmek üzere heralde...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goretzka Torreira Sara
Madueke Icardi Barış
vay babayın
Kumar başka bir şey. Her transfer bir kumar sonuçta İcardi transferi de bir kumardı.stratejimiz büyük kumar. mallık olup olmadığı 5-10 maça belli olur. attığımız bu zar tutarsa sorun yok zaten
sevgili husnu de -durumu- ilgi cekici noktalarla farkli yonden ele almis. kalemine saglik.Championshipteki adama gayet de bu paralar verilir ..
Fakat bizim durum farklı tek hamle şansımızı bu şekilde kullanmak hiç akıl mantık işi değil..Sara'yı tanımıyorum ne oynayacağını da bilemem ama öncelikle yapılan yorumlara göre bizim aradigimiz tarzda bir adam gibi durmuyor.. Ben yönetime ve hocaya en çok bu yönde sitem ediyorum.. İkincisi de tek atımlık kursunumuzu daha garanti bir isme kullanmamız yönünde..Bu paraları Hojberg MC tominay Rabiot gibi adamlara vermeliydik onlar olmuyorsa daha uygun maliyetle box to box bir scout transferi yapılabilirdi..
Biz Tottenham Leicester hatta ipswich bile değiliz herifler hayvan gibi yayın geliri alıyor alt ligden gelenler de ayak bastı parası alıyor yanlis bilmiyorsam..
Peki Suat abi Sara iyi oynadı diyelim tarz olarak bize uygun mu sence ? İyi bir Sara Galatasaray'ın eksiklerini giderir mi
her transfer kumardır lakin 18 milyona kapalı kutu tanınmayan bir topçu bizim için büyük kumardır. scout ve teknik ekibimiz transfer konusunda çok da güvenilir değil bu da başka bir sıkıntı, işin özü işimiz şansa kaldı inşallah tutarKumar başka bir şey. Her transfer bir kumar sonuçta İcardi transferi de bir kumardı.
çok doğru söylemiş. ilk 11 martens-ziyech'i kaldırmıyor. ikisinin yerine daha dinamik oyuncular olmalı. ziyech ve martens hamle oyuncusu olmalı.
bu hasan hüseyin tam 2021 morutan cicaldau kadrosunu öven fm tayfa kafası. gerçek futbolu fm zannediyorlar.Sinan Yılmaz ne diyorsa bu hasan aynısını söylüyor sürekli
Oyuncu bizim için kapalı kutu yoksa oynadığı ligde rüştünü ispat etmiş o ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olmuş bir oyuncu. Zaten benim değindiğim nokta o ligden o paralara oyuncu alınır mı kısmı bu yanlış bir eleştiri çünkü o ligden o paralara oyuncu alınıyor. Zaten takımının 11 milyon vererek aldığı ve takımın yıldızı olan bir oyuncuyu almak istiyorsan bu bonservisi gözden çıkarman gerek nasıl bizden bir takım Barış'ı almak istiyorsa 335 milyonu gözden çıkarması gerektiği gibi. Oyuncu özellikleri olarak yanlıştır, aradığımız tarz oyuncu değildir bu takımın TD, scout, yönetim kısmını bağlar bu yönlerden eleştirilere veya endişelere bir şey demiyorum zaten haklılar ama bunun üstünden oyuncuya sallanması(çöp vb. gibi) saçma.her transfer kumardır lakin 18 milyona kapalı kutu tanınmayan bir topçu bizim için büyük kumardır. scout ve teknik ekibimiz transfer konusunda çok da güvenilir değil bu da başka bir sıkıntı, işin özü işimiz şansa kaldı inşallah tutar
*.bu baglamda bakarsaniz, aldigimiz sag bek'in de bonservis ucreti de yuksekgözardı ettiğiniz bir nokta var o da seviye farkı, bize 18 milyona direk ilk 11 e girip *şl de takıma büyük katkı verecek garanti bir adam lazımdı. o dediğiniz diğer transferler hep potansiyelli yatırım transferi türünden olmuş transferler. biz bu adama direk çıkıp ilk 11 oynasın ve takıma seviye atlatsın diye bu parayı verdik. bizim potansiyelli adama 18 milyon verme lüksümüz şuan yok, en fazla 8-10 milyon verilmeli bence yatırım transferlerine
o ligden o paralara oyuncuyu kimse meteliğe kurşun atarken, 2 sezondur 8 numara ararken, ilk 11 için, takıma ortasahada seviye atlatsın diye transfer etmiyor. bunu anca bizim iş bilmezler yaparlar. kapı kapı dolaşıp herkesten ret yiyince listenin dibinden 18 milyona anca saranın kulübünü ikna edebildiler işte, bunların ne olduğunu hepimiz biliyoruz sonuçta.Oyuncu bizim için kapalı kutu yoksa oynadığı ligde rüştünü ispat etmiş o ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olmuş bir oyuncu. Zaten benim değindiğim nokta o ligden o paralara oyuncu alınır mı kısmı bu yanlış bir eleştiri çünkü o ligden o paralara oyuncu alınıyor. Zaten takımının 11 milyon vererek aldığı ve takımın yıldızı olan bir oyuncuyu almak istiyorsan bu bonservisi gözden çıkarman gerek nasıl bizden bir takım Barış'ı almak istiyorsa 335 milyonu gözden çıkarması gerektiği gibi. Oyuncu özellikleri olarak yanlıştır, aradığımız tarz oyuncu değildir bu takımın TD, scout, yönetim kısmını bağlar bu yönlerden eleştirilere veya endişelere bir şey demiyorum zaten haklılar ama bunun üstünden oyuncuya sallanması(çöp vb. gibi) saçma.
bu hasan hüseyin tam 2021 morutan cicaldau kadrosunu öven fm tayfa kafası. gerçek futbolu fm zannediyorlar.
Kerem övetle tarzlarınız çok benziyor.Ayrıca anlatımı diksiyonu baya kötü, Erinç de uyuz bir tip kerem Övet de, izlemiyorum pek
gerçek mi bu?
Atletico madrid mi?Agirrezabala
Wan-Bissaka Davinson Alaba Locko
Torreira Fofana
Barış Griezmann Sancho
Icardi
FM'de sinirsiz butce ile sende yapabilirsinAtletico madrid mi?